Laburisti u koaliciji “Zajedno za Međimurje”

Čakovec, 6. travnja 2017. godine – U Čakovcu su predstavnici SDP Hrvatske, HSS – Hrvatska seljačka stranka , Hrvatske stranke umirovljenika (HSU), Međimurskog demokratskog saveza (MDS) i Laburisti Hrvatske potpisali Sporazum o izbornoj suradnji na lokalnim izborima i o zajedničkom upravljanju Međimurska županija. Također su predstavljeni i kandidati za župana i zamjenike župana Međimurske županije te platformu „Zajedno ZA Međimurje“.

Sporazum su u ime SDP-a potpisali Mladen Novak predsjednik županijske organizacije, u ime HSU-a Valentin Kočila, u ime MDS-a Željko Pavlic, u ime HSS-a Zoran Vidović te u ime Hrvatskih laburista Rajko Bulat, predsjednik podružnice Laburisti Međimurske županije.

Svečanosti su nazočili predstavnici stranaka potpisnica ovog sporazuma na nacionalnoj razini: Davor Bernardić (SDP), Krešo Beljak (HSS), Silvano Hrelja (HSU), Željko Pavlic (MDS) i Snježana Kirinić (Laburisti).

Snježana Kirinić u svom izlaganju istaknula je da potpisom ovog sporazuma omogućujemo Međimurkama i Međimurcima jedno bolje društvo i bolju budućnost. Naglasila je da su Hrvatski laburisti strana u koaliciji koja je usmjerena na radnike i radništvo, a čija su prava danas postala samo deklarativno pravo na papiru. Podsjeća da radnici Borova još uvijek nisu dobili svoju plaću iako su u državnom vlasništvu te naglašava kako je neisplata plaća kazneno djelo, dok s druge strane država vodi brigu o privatnoj tvrtki za koju piše privatne i posebne zakone. Također je naglasila kako će uskoro naši građani i radnici osjetiti veliku legaliziranu pljačku koju će naša Vlada provesti preko Porezna na nekretnine. Moramo spriječiti ovu nepravdu koja se upravo događa u našoj zemlji i pomoći već previše napaćenom narodu da vrati dostojanstvo u svoje živote. (MI)

| Broj posjeta: 135 |

Želite li komentirati? Objava: "Laburisti u koaliciji “Zajedno za Međimurje”"

Imate li komentar?