Video

Hrvatski laburisti vole Bistru! Pogledajte njihove poruke!

Hrvatski laburisti vole Bistru! Pogledajte njihove...

HDZ i MOST mrcvare Hrvatsku - Bregovac: HDZ i MOST mrcvare Hrvatsku, s njima smo dobili trajnu nestabilnost! Više na https://goo.gl/m6CrLf

HDZ i MOST mrcvare Hrvatsku

Bregovac: HDZ i MOST mrcvare Hrvatsku, s njima smo...

Bolje obrazovanje u Malom Lošinju - O koaliciji za lokalne izbore u Malom Lošinju i ulozi Laburista govori Dorian Božičević

Bolje obrazovanje u Malom Lošinju

O koaliciji za lokalne izbore u Malom Lošinju i u...

Bjelčić nekoliko crtica o sebi - Dosadašnji vijećnik Laburista u skupštini Sisačko-moslavačke županije Tugomir Ratimir Bjelčić s nekoliko crtica o sebi kreće u borbu za novi mandat. Podržite naše ljude, dokazali smo da politiku mogu voditi

Bjelčić nekoliko crtica o sebi

Dosadašnji vijećnik Laburista u skupštini Sisa...

Ivica Rendulić o velikoj koaliciji za SMŽ - Ivica Rendulić, šef Laburista Sisačko-moslavačke županije govori o “Koaliciji za bolju županiju” koju uz Laburiste čine SDP, HNS, SU, SDA, SDSS i HSS BR.

Ivica Rendulić o velikoj koaliciji za SMŽ

Ivica Rendulić, šef Laburista Sisačko-moslavač...

Moji klinci odlaze van i to me boli - Momir Rajšić, predsjednik Laburisti Kutina govori o tome zašto se s koalicijom za Gradsko vijeće Grada Kutine bori za bolje sutra. Riječi običnog, malog čovjeka čija su stopala čvrsto na zemlji, možda vas potaknu da promislite koliko je važno izaći na lokalne izbore i birati ljude koji ne pate od egotripova. Idemo Kutina!

Moji klinci odlaze van i to me boli

Momir Rajšić, predsjednik Laburisti Kutina govor...

Alen Spiegl: Krapinu uzdići iznad slave prošlosti - Alen Spiegl, kandidat Laburista za zamjenika gradonačelnika Krapine govori o tome zašto će i kako iskoristiti potencijale Krapine kako ju svi oni koji dođu u ovo prekrasno mjesto puno potencijala više ne bi percipirali kao zabačenu i zaboravljenu sredinu.

Alen Spiegl: Krapinu uzdići iznad slave prošlosti

Alen Spiegl, kandidat Laburista za zamjenika grado...

Luka Grabušić za zamjenika gradonačelnika Donje Stubice - Luka Grabušić, kandidat Laburista za zamjenika gradonačelnika Donje Stubice ukratko s predstavljanja koalicije Laburista, SDP-a, HNS-a i HSU-a za Donju Stubicu.

Luka Grabušić za zamjenika gradonačelnika Donje Stubice

Luka Grabušić, kandidat Laburista za zamjenika g...

Laburisti o slučaju AGROKOR - PRIOPĆENJE Laburista o slučaju Agrokor

Poručujemo predsjedniku Vlade Andreju Plenkoviću – nemojte spašavati Todorića već spašavajte radnike i njihova radna mjesta, kooperante i dobavljače te njihova potraživanja.

Više informacija: https://www.laburisti.com/modules/news/article.php?storyid=3239

Laburisti o slučaju AGROKOR

PRIOPĆENJE Laburista o slučaju Agrokor Poručuj...

Deklaracija o dobrom društvu - David Bregovac iz Hrvatskih laburista naveo je kako se u 21. stoljeću ponovno raspravlja o partizanima i ustašama, umjesto o povećanju minimalne plaće i boljim uvjetima rada.

Deklaracija o dobrom društvu

David Bregovac iz Hrvatskih laburista naveo je kak...

Pogledajte više