Savez “Naša Hrvatska” raste

Savezu Naša Hrvatska u kojem su Hrvatski laburisti – Stranka rada, Socijaldemokrati i Demokrati, priključili su se i IDS, PGS i Nezavisna platforma Sjever.

David Bregovac, predsjednik stranke Hrvatski laburisti – Stranka rada i načelnik Općine Fužine, naglasio je kako je vrijeme da se da mogućnost ljudima koji uspješno vode lokalnu i regionalnu samoupravu i koji su se dokazali svojim radom i trudom.

„Svi zajedno možemo od Hrvatske napraviti ono što je trebala biti još odavno, a to je poštena, dobra i pametna država. Ovaj savez će to dokazati i siguran sam da ćemo od Hrvatske napraviti zemlju koja će po svim relevantnim pokazateljima biti pri vrhu Europske unije, a ne pri dnu“, kazao je Bregovac.

Davorko Vidović, predsjednik Socijaldemokrata, izjavio je kako vjeruje da je Hrvatska u ovom trenutku daleko ispod svojih mogućnosti i potencijala, ali da je ujedno i mjesto gdje ljudi mogu lijepo i sadržajno živjeti.

Matija Posavec, predsjednik Nezavisne platforme Sjever i župan Međimurske županije, kazao je, između ostaloga, kako je potrebno okupljati jednu političku opciju kojoj neće biti u prvom planu ideologija nego projekti i realizacija. Ocijenio je kako je ovaj savez dobar put u tom smjeru te misli da će biti najsvjetlija točka u hrvatskoj politici.

| Broj posjeta: 1 |

Želite li komentirati? Objava: "Savez “Naša Hrvatska” raste"

Imate li komentar?