Kolarić: Laburisti su bili dosljedni tijekom cijelog mandata

Članovi varaždinskih Laburista u subotu su građanima Varaždina predstavili program liste za Gradsko vijeće Varaždina na izborima 21. svibnja.

Nositelj liste i predsjednik županijske podružnice Hrvatskih laburista Božidar Kolarić ističe da su birače željeli podsjetiti na dosljednost članova stranke u prošlom mandatu.

– Kao stranka u Gradsko vijeće ušli smo s dva mandata i tako smo i izašli. Za neke od prijedloga gradskih vlasti smo glasali, ali za neke nismo. U našim stavovima i istupima bili smo dosljedni – kaže Kolarić.

Slogan kampanje Hrvatskih laburista je: „Mi Vas poštujemo“

– To znači da je glas koji se daje Laburistima siguran glas da ono što smo govorili u kampanji ostaje i tijekom čitavog mandata. Nismo mijenjali kapute nekoliko puta, nismo mijenjali svjetonazor. Zalagali smo se i govorili iste stvari od prvog do zadnjeg dana. Odradili smo mandat tako da smo gradili, a ne rušili – dodaje Kolarić.

Hrvatski laburisti u subotu su bili u izravnom kontaktu s građanima.

– To smo radili sve ove četiri godine. Financijske mogućnosti stranke nisu za skupa događanja s iznajmljenim šatorima i glazbom. Mi jednostavno kontaktiramo s građanima, a u kampanji smo sve četiri godine mandata poštenim radom – zaključuje nositelj liste Hrvatskih laburista za Gradsko vijeće Varaždina.

Hrvatski laburisti građanima su dijelili jabuke želeći ih podsjetiti na važnost zdravog života, zdrave domaće poljoprivrede i gospodarstva uopće u kojem radnik dostojno živi od svog rada.

Izvor: aktualno.hr

| Broj posjeta: 90 |

Želite li komentirati? Objava: "Kolarić: Laburisti su bili dosljedni tijekom cijelog mandata"

Imate li komentar?