Luka Grabušić

Laburistima načelnici u Fužinama i Križu, zamjenici u Donjoj Stubici i Sisku

Nakon dva održana izborna kruga lokalnih izbora, Laburisti su potvrdili da se predanim radom, znanjem i zalaganjem ipak može doći do konkretnih rezultata. Tako će Laburisti i ovog puta stolovati u dvije općine — Križu i Fužinama gdje su Marko Magdić u prvome, a David Bregovac u drugome krugu birani za načelnike. Po prvi puta Laburisti imaju i dvojicu zamjenika gradonačelnika — u Donjoj Stubici mladog i prosperitetnog Luku Grabušića te u Sisku stranačkog pionira Ivicu Rendulića….


Luka Grabušić: Dobitna smo kombinacija grada Donje Stubice i točka!

Nikola Gospočić kandidat SDP-a za gradonačelnika i Luka Grabušić kandidat Laburista za zamjenika gradonačelnika, dvojac koji svojom pozitivom, svojim osmjehom topi i one totalno apolitične. Dovoljno je čuti plan koji su zajednički osmislili za unapređenje Donje Stubice da mirne savjesti za tjedan dana možete otići na birališta i zaokružiti kandidata za gradonačelnika pod brojem 1 i listu za gradsko vijeće pod brojem 5 jer su svojim dosadašnjim radom pokazali da znaju, mogu i hoće.


Koalicija u Donjoj Stubici, laburist Luka Grabušić kandidat za zamjenika gradonačelnika

Donja Stubica – Hotel Terme Jezerčica bilo je mjesto potpisivanja koalicijskog sporazuma Laburista, SDP-a, HNS-a i HSU-a za zajednički izlazak na lokalne izbore u Donjoj Stubici, kako za Gradsko vijeće Grada Donja Stubica tako i za gradonačelnika i zamjenika. Sporazumom kojeg su u ime Laburista potpisali Luka Grabušić, SDP-a Nikola Boromisa, HNS-a Josip Čupar i HSU-a Jasminka Marija Cerc utvrđeno je kako će zajednički kandidat za gradonačelnika Grada Donje Stubice biti nezavisni Nikola Gospočić, dipl. pravnik, inače trenutni pročelnik…