Laburisti Primorsko-goranske županije predstavili listu za Županijsku skupštinu

Laburisti Primorsko – goranske županije u Rijeci su predstavili svoju listu za Županijsku skupštinu. Laburisti na županijske izbore izlaze samostalno, a nositeljica liste je dosadašnja županijska vijećnica, Jelena Krpan.

Laburisti poručuju da su se u proteklom mandatu, unatoč tome što su bili u oporbi, a zahvaljujući marljivom radu njihovih vijećnika, brojnim amandmanima, javnim apelima, inicijativama i vijećničkim pitanjima uspješno izborili za podizanje kvalitete i sigurnosti života u Primorsko-goranskoj županiji.

Odgovarajući na pitanje zašto su laburisti potrebni u Primorsko goranskoj županiji, Krpan je poručila: „Pokazali smo kako izgleda prava konstruktivna oporba. Nismo samo prozivali vladajuće i ukazivali na nedostatke njihovog rada nego smo ujedno i predlagali rješenja kako te nedostatke otkloniti. Aktivno smo se zalagali za ostvarivanje društvene pravednosti, rješavali probleme od općeg interesa te brinuli o sigurnosti građana“.

Predstavljanje je zaključio David Bregovac, predsjednik Hrvatskih laburista-Stranke rada koji je poručio:

Ako vam je puna kapa ovih koji se smatraju vjerodostojnima i nedodirljivima ili misle da su faktor stabilnosti, onda na izborima 21. svibnja BIRAJTE LABURISTE!

| Broj posjeta: 156 |

Želite li komentirati? Objava: "Laburisti Primorsko-goranske županije predstavili listu za Županijsku skupštinu"

Imate li komentar?