U Kutini predstavljena koalicija sedam stranaka – Za siguran razvoj

Kutina – U prepunoj dvorani hotela Kutina predstavljena je velika koalicija sedam stranaka koje podupiru novu kandidaturu aktualnog gradonačelnika Andriju Rudića, te njegove zamjenike Damira Petravića i Milana Vujića. Koalicija koju čine predstavnici Laburista, SDP-a, HSS-a, BUZ-a, DSU-a SDA Siska i BM 365 – pokušat će osvojiti i većinu u Gradskom vijeću Grada Kutine koje broji dvadeset i jednog vijećnika. Zašto su ovu koaliciju podržali i Laburisti pojašnjava predsjednik ogranka kutinskih Laburista Momir Rajšić:

Koalicija za siguran razvoj“, koalicija je sedam kutinskih stranaka, koje građanima Kutine žele pokazati da sa svojim radom i rezultatima mogu ujediniti sve one koji su bili na različitim stranama na početku sadašnjeg mandata, istaknuo je između ostalog kandidat te koalicije za gradonačelnika Kutine Andrija Rudić, koji je dodao da na predstojeće izbore izlaze zajedno, u jakom sastavu, s ciljem da ponovo budu najjača lista, da budu oni koji će okupljati i stvarati nove vrijednosti za Kutinu. Prije 4 godine gradski proračun i gradski sustav zatekli su u zaista teškom financijskom stanju, a nakon te 4 godine Kutina izgleda puno bolje.

Kandidat za gradonačelnika Andrija Rudić na kraju je istaknuo kako vjeruje u Kutinu novih prilika za mlade, u Kutinu kvalitetne brige o starima, u poduzetnu Kutinu i Kutinu koja će biti ugodnije mjesto za život. Koalicija za siguran razvoj želi da Kutina bude poželjno mjesto za život, koje je gospodarski privlačno, socijalno osjetljivo, multikulturalno, te na kraju grad u kojeg će se dolaziti, a ne odlaziti. (Izvor)

Momir Rajšić iz Hrvatskih laburista-Stranke rada iskazao je zadovoljstvo ovom koalicijom koja će im ostvariti sasvim nove mogućnosti u borbi za zaštitu prava radnika.

 

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Click here to Troubleshoot.

| Broj posjeta: 234 |

Želite li komentirati? Objava: "U Kutini predstavljena koalicija sedam stranaka – Za siguran razvoj"

Imate li komentar?