Denis Kralj – kandidat SDP-a, HNS-a i Laburista za gradonačelnika Vrbovca

Laburist David Bregovac predsjednik Laburisti Hrvatske u Vrbovcu na predstavljanju SDP-ovog kandidata za gradonačelnika Denisa Kralja, uz kolege laburiste Damir Hrdas, Stjepan Fotović, kao i Davor Bernardić i Mihael ZmajlovićSDP, te Dubravko Ponoš i Ivica Strnščak – Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati (HNS).

U Gradskoj vijećnici Grada Vrbovca u srijedu je predstavljen Denis Kralj (SDP), kandidat za gradonačelnika Vrbovca kojeg podržavaju i HNS i Hrvatski laburisti.

Na predstavljanju su nazočili Davor Bernardić, predsjednik SDP-a, David Bregovac – predsjednik Hrvatskih laburista – Stranke rada, Mihael Zmajlović – predsjednik SDP-a Zagrebačke županije, Dubravko Ponoš, predsjednik HNS-a Zagrebačke županije, Damir Hrdas – županijski predsjednik Hrvatskih laburista, Stjepan Fotović – predsjednik vrbovečkih laburista, Ivica Strnščak – predsjednik vrbovečkog HNS-a.

Kralj je naveo na čemu će inzistirati da Vrbovec bude  uspješan grad. – Poslovna zona (opremanje zone i privlačenje investicija), poboljšati povlačenje europskih sredstava, ukidanje administrativnih prepreka za ulagače, veće rodiljne naknade, klub za mlade, božićnice umirovljenicima, jeftiniji vrtić za drugo i svako sljedeće dijete, a svako naselje dobit će dječje igralište – rekao je Kralj i dodao kako namjerava spasiti Nerezine.

Vrbovec će do 2021. godine dobiti novi vrtić, kružni tok, kulturni centar, pametne klupe i vinsku cestu – istaknuo je Kralj.

Denis Kralj (36) diplomirani je politolog, oženjen i otac dvoje djece. Proteklih sedam godina živi u Vrbovcu, a prije je živio u Lonjic. Radi kao producent na Anteni Zagreb, a poznat je i po sudjelovanju na kvizovima ‘Milijunaš’, ‘1 protiv 100’, ‘Sve u 7’ i ‘Potjera’. Dio je trenutno vodeće ekipe na vrbovečkom Pub Kvizu koji se održava u Jazavcu. Denis Kralj je vrbovečki gradski vijećnik osam godina.

– Politikom se bavim jer vjerujem da se stvari mogu mijenjati, da nisu svi isti i da Vrbovec zaslužuje bolje. Vrbovec treba promjene. Poštenje, želja za radom i vizija tri su najvažnije stvari koje me razlikuju od većine vrbovečkih političara – istaknuo je Kralj.

Izvor: prigorski.hr

| Broj posjeta: 425 |

Želite li komentirati? Objava: "Denis Kralj – kandidat SDP-a, HNS-a i Laburista za gradonačelnika Vrbovca"

Imate li komentar?