U Križevcima potpisan koalicijski sporazum Laburista, SDP-a, HNS-a, HSS BR-a, HSU-a i NSH-a

U subotu poslijepodne u Križevcima je potpisan koalicijski sporazum o zajedničkom izlasku na izbore, a koju će činiti SDP-Hrvatski laburisti-HNS-HSS Braće Radić, HSU i Nezavisni seljaci Hrvatske. Koalicijski sporazum potpisali su Ivan Majdak (SDP), Damir Špoljar (Hrvatski laburisti), Goran Borčić (HNS), Stanko Grčić (HSS BR) i Božidar Štubelj (HSU), dok se predstavnik NSH ispričao te će naknadno potpisati sporazum.

Potpisivanju su nazočili predsjednik stranke David Bregovac, potpredsjednik Bruno Zorić, potpredsjednica Snježana Kirinić, predsjednik podružnice Siniša Kavgić.

Tom prilikom Stanko Grčić, predsjednik HSS Braće Radić istaknuo je kako vjeruje da je došlo vrijeme za promjenu u Križevcima, a ta promjena je svakako ova koalicija s Ivanom Majdakom kao kandidatom za gradonačelnika. Damir Špoljar, predsjednik Ogranka  Hrvatski laburista istaknuo je kako je ovo samo nastavak suradnje s SDP-om, koja je krenula prije nekoliko godina. -Ovo je koalicija “Križevčani za Križevce”, jer svi smo uglavnom ovdje rođeni, u ovom kraju, tu smo odrasli i tu ćemo ostati. Mi moramo učiniti sve kako bi učinili da ovaj grad postane privlačan ljudima i da rado u njemu ostanu, a ne da odlaze za onim što im je ovaj grad trebao pružiti. – rekao je Špoljar.

Više informacija potražite na izvoru: prigorski.hr

| Broj posjeta: 131 |

Želite li komentirati? Objava: "U Križevcima potpisan koalicijski sporazum Laburista, SDP-a, HNS-a, HSS BR-a, HSU-a i NSH-a"

Imate li komentar?