Koalicijski sporazum Laburista, SDP-a, HSS-a i HNS-a za Zagrebačku županiju

Samobor, 2. travnja 2017. – Potpisivanje koalicijskog sporazuma na nivou Zagrebačke županije koji su potpisali u ime Laburisti Hrvatske Damir Hrdas predsjednik podružnice Zagrebačke županije, u ime SDP Hrvatske Mihael Zmajlović predsjednik županijske organizacije, u ime HSS – Hrvatska seljačka stranka trenutni župan Stjepan Kožić i predsjednik županijske organizacije Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati (HNS) Dubravko Ponoš. Svečanom činu potpisivanja prisustvovali su i predsjednici stranaka; Laburist David Bregovac predsjednik Hrvatskih laburista – Stranke rada, Davor Bernardić predsjednik SDP-a i Krešo Beljak predsjednik HSS-a.

Damir Hrdas naglasio je da će zajedničkim radom sigurno djelovati u izvršnoj vlasti, nastavit cemo onime po čemu su Hrvatski laburisti najpoznatiji; brigom za radnike, naglaskom na obrazovanje te posebnom paznjom na osobe zlatne dobi, no svakako se treba orijentirati na mlade koje treba zadržati od masovnog iseljavanja.

David Bregovac je naglasio da se moramo nastaviti boriti za prava radnika i da budu pošteno plaćeni za pošten rad. Dosta nam je loše karme koja nas prati duže vrijeme jer privatnim zakonima pogodujemo da povlašteni ostanu u svojim carstima dok se radnicima i građanima oguli sve do gole kože radi par stotina kuna duga. (MI)

Više informacija donosi Nezavisni.hr

| Broj posjeta: 130 |

Želite li komentirati? Objava: "Koalicijski sporazum Laburista, SDP-a, HSS-a i HNS-a za Zagrebačku županiju"

Imate li komentar?