SDP i Laburisti zajedno za bolju budućnost Dobrave!

Naše dvije stranke povezuju iste vrijednosti i ista razmišljanja o razvoju i napretku Donje Dubrave pa smo 20. travnja sklopili koalicijski sporazum o zajedničkom izlasku na lokalne izbore.

Jako ste nam važni vi, mještani Dobrave i mladi i stariji kojima želimo olakšati život kroz zajedničke programske aktivnosti. Marljivim i poštenim radom te pozitivnim poticajima i programima želimo utjecati na naše mlade obitelji da ne odlaze iz Dobrave.

Otvoreni smo vama mladima, vašim kreativnim idejama i razvojnim programima. Želimo ubrzati našu povezanost sa svijetom uvođenjem širokopojasnog/brzog interneta.

Nismo zaboravili ni na vas starije sumještane za koje smo osmislili dodatne aktivnosti kako bismo vam olakšali umirovljeničke dane.

Realizaciju programa predvodit će kandidatkinja za općinsku načelnicu Martina Kovač i njen zamjenik Ivan Strbad.

Samo s vama i vašom potporom možemo ostvariti naš program i zato vas pozivamo da izađete na birališta i podržite našu kandidacijsku listu na broju 3. i naše kandidate za Općinsko vijeće predvođeni nositeljem liste Mariom Mikulanom.

Kandidati za Općinsko vijeće su:
1. Mario Mikulan – Laburisti
2. Martina Kovač – SDP
3. Ivan Strbad – SDP
4. Suzana Palavra – Laburisti
5. Mladen Haramija – SDP
6. Slava Nestić – SDP
7. Ruža Matotek – Laburisti
8. Janja Kovač – SDP
9. Željko Fabić- Laburisti
10. Robert Martinčić – SDP
11. Mihaela Martinčić -SDP

Predstavljamo vam najmlađu kandidatkinju za općinsku načelnicu Martinu Kovač. Martina je mlada, ambiciozna i vesela dvadeset osmogodišnja Dobravčica, profesorica hrvatskog jezika. Puna ideja i planova kako poboljšati  kvalitetu života u našoj Dobravi jer Dobravu čine njeni stanovnici. Ivan Strbad kandidat je za njenog zamjenika. Uzoran je suprug i otac četvero prekrasnih djevojaka. Martina i Ivan vedra  su kombinacija mladosti i iskustva te pravo osvježenje na našoj maloj političkoj sceni.  Vaši SDP i Laburisti

| Broj posjeta: 219 |

Želite li komentirati? Objava: "SDP i Laburisti zajedno za bolju budućnost Dobrave!"

Imate li komentar?