Koalicija u Požegi, Krešimir Štefek kandidat za dogradonačelnika

Laburisti, HSS i HNS Grada Požege u srijedu su potpisali koalicijski sporazum o zajedničkom izlasku na lokalne izbore za gradonačelnika i Gradsko vijeće Požege. Predrag Livak iz HSS-a kandidat je za gradonačelnika, dok su Dejan Miščević iz HSS-a i Krešimir Štefek iz Laburista kandidati za zamjenike gradonačelnika.

Mi kao koalicijska lista očekujemo na izborima za Gradsko vijeće Požege da ćemo osvojiti 2-3 vijećnička mjesta, a na listi za gradonačelnika prolazak u drugi krug izbora – rekao je Predrag Livak na konferenciji za novinare. Najavio je vrlo kvalitetnu i jaku listu za Gradsko vijeće, sastavljenu od mladih, visokoobrazovanih, poljoprivrednika branitelja i umirovljenika. Za izborni program je rekao da je gotov i da će se sastojati od pet ključnih tema.
– Nećemo polemizirati i filozofirati, već ćemo točno za određeno područje u programu reći po dvije-tri osnovne stvari – rekao je Livak.

Laburist Krešimir Štefek, kao dugogodišnji sindikalist izjavio je kako će se zalagati za radnička prava, potpisivanje kolektivnih ugovora, povećanje minimalne plaće i dr. a Dejan Miščević, specijalist fizikalne medicine u požeškoj bolnici, kao područje svog interesa odredio je zdravstvo, promicanje zdravlja, socijalnu skrb, sport i sl.

Izvor: Pozeskidnevnik.hr

| Broj posjeta: 348 |

Želite li komentirati? Objava: "Koalicija u Požegi, Krešimir Štefek kandidat za dogradonačelnika"

Imate li komentar?