Koalicija u Donjoj Stubici, laburist Luka Grabušić kandidat za zamjenika gradonačelnika

Donja Stubica – Hotel Terme Jezerčica bilo je mjesto potpisivanja koalicijskog sporazuma Laburista, SDP-a, HNS-a i HSU-a za zajednički izlazak na lokalne izbore u Donjoj Stubici, kako za Gradsko vijeće Grada Donja Stubica tako i za gradonačelnika i zamjenika. Sporazumom kojeg su u ime Laburista potpisali Luka Grabušić, SDP-a Nikola Boromisa, HNS-a Josip Čupar i HSU-a Jasminka Marija Cerc utvrđeno je kako će zajednički kandidat za gradonačelnika Grada Donje Stubice biti nezavisni Nikola Gospočić, dipl. pravnik, inače trenutni pročelnik Ureda župana Krapinsko-zagorske županije, dok će kandidat za zamjenika gradonačelnika biti Laburist Luka Grabušić, trideset i dvo godišnji diplomirani ekonomist.

Kandidat za gradonačelnika Nikola Gospočić izrazio je zadovoljstvo podrškom koalicije te napomenuo kako je pred njim i njegovim timom puno posla kako bi Donja Stubica bila što razvijeniji grad ugodan za život, dok je Luka Grabušić, kandidat za njegovog zamjenika istaknuo kako su prvi koraci pokrenuti lokalne i regionalne razvojne agencije kako bi kroz razvojne projekte investirali u dogradnju i energetsku obnovu dječjeg vrtića i stavljanje u funkciju Fellerove zgrade, najvećeg donjostubičkog potencijala.

Potpisivanju koalicijskog sporazuma nazočili su mnogobrojni dužnosnici i uzvanici – ispred Laburista podpredsjednica Snježana Kirinić, tajnica Maja Ilčić i predsjednik podružnice Krapinsko-zagorske županije Tomislav Končevski. Podršku koaliciji dali su i župan Željko Kolar (SDP) te saborski zastupnik i predsjednik SDP-a Krapinsko-zagorske županije Siniša Hajdaš Dončić. (IL)

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Click here to Troubleshoot.

| Broj posjeta: 976 |

Želite li komentirati? Objava: "Koalicija u Donjoj Stubici, laburist Luka Grabušić kandidat za zamjenika gradonačelnika"

Imate li komentar?