Jelena Krpan: Laburisti PGŽ uvijek su bili vrijedni i napredni u svome radu!

Nositeljica liste Laburista za skupštinu Primorsko-goranske županije, profesorica Jelena Krpan obratila se članovima i simpatizerima Laburista

Pred nama je posljednji tjedan kampanje za lokalne izbore. Ponajprije vam želim zahvaliti na silnom trudu koji ste dosad uložili i na povjerenju koje ste mi ukazali. Nije lako samostalno izaći u borbu s gigantima, pogotovo u trenutku dok nam mediji dodatno otežavaju širenjem dezinformacija o tome da smo dio Komadinine koalicije ili nas potpuno ignoriraju, no istovremeno ne bojim se neuspjeha. U protekle četiri godine laburisti su uistinu marljivo radili te su brojnim inicijativama, vijećničkim pitanjima, javnim apelima i drugim aktivnostima uspješno podignuli razinu sigurnosti i kvalitete života stanovnika u Primorsko-goranskoj županiji.

Mandat nije bilo lagan, tijekom mandata izgubili smo dio podrške javnosti i dio vijećnika, no kao što ste i sami imali prilike vidjeti, to nas nije zaustavilo. Dapače, svako negativno iskustvo dodatno nas je ojačalo i pokazali smo da imamo i hrabrosti i sposobnosti boriti se uz bok s najvećim strankama.

Laburisti PGŽ su uvijek bili vrijedni i napredni u svome radu, što dokazuje i činjenica da upravo iz naše podružnice dolazi i novi predsjednik stranke, David Bregovac. Jednako kao što sam bila uvjerena da će David jednog dana biti predsjednik, isto tako sam uvjerena da svi zajedno dobro radimo i dajemo sve od sebe te da u konačnici nećemo imati razloga biti nezadovoljni. Mi smo odradili sve što smo mogli u ove četiri godine, a sada je red na biračima.

Ovaj posljednji tjedan kampanje zapravo je najvažniji i zato je sada jako bitno da ga odradimo kako treba. S obzirom na medijsku blokadu i druge probleme s kojima smo se suočavali, iznimno je važno da prenosite poruku živom riječi. Molim vas da u svakoj prilici koju imate (do petka 19. 5. u ponoć) širite našu poruku.

Razgovarajte s članovima obitelji, prijateljima, susjedima, poznanicima, kolegama i drugim ljudima koje sretnete. Recite im koliko je važno izaći na izbore i koliko zapravo svaki pojedini glas znači. Naravno da jedan glas sam za sebe ne može promijeniti stvari, ali kada bi svi gledali na svoj glas kao na kamenčić koji ima potencijal da pokrene lavinu, tada bi se konačno promijenila politička slika naše Županije. Ne tražim od vas da ikoga nagovarate da glasa za Laburiste, ali svakako naglasite da su Laburisti dobra opcija.

Sjetite se našeg slogana: „Puna vam je kapa? Birajte Laburiste!“ čime smo htjeli naglasiti da su Laburisti alternativa političkim strankama koje brinu ponajprije o vlastitim interesima i fokusirani su na međusobne političke obračune u kojima se žrtvuju interesi građana, dok su Laburisti u PGŽ predstavljali zdrav razum. Pozovite ih da bez sumnje zaokruže listu pod rednim brojem 5 na listiću za Županijsku skupštinu!

Još jednom hvala vam na svemu i nadam se zajedničkom uspjehu!

Jelena Krpan,
Nositeljica liste Hrvatskih laburista – Stranke rada za Županijsku skupštinu PGŽ

| Broj posjeta: 127 |

Želite li komentirati? Objava: "Jelena Krpan: Laburisti PGŽ uvijek su bili vrijedni i napredni u svome radu!"

Imate li komentar?