Laburisti protiv Lex LNG

Hrvatski laburisti – Stranka rada najoštrije osuđuje donošenje Zakona o terminalu za ukapljeni prirodni plin tzv. Lex LNG.

Stranačka stega i poštivanje ustroja stranke na vlasti koja daje (ali može i uzeti) za svaku su osudu. Unatoč opetovanom ukazivanju na nezakonitosti, neustavnost i štetnost istog, članovi HDZ-a i njihovi štićenici hrabro su podigli 77 ruku i osudili građane Općine Omišalj i Primorsko-goranske županije na suživot sa višestruko štetnim pogonom.

Iako je tek nekolicina onih koji su glasali nazočilo raspravi u kojoj je oporba iznijela mnoštvo argumenata protiv, na današnjoj su sjednici Vlade RH beskompromisno odlučili podići ruke za projekt o kojem znaju malo ili ništa.

Iako bi donošenje ovakvog zakona trebalo čuditi, na žalost u zemlji gdje se referendumima planira oduzeti prava nacionalnim manjinama, gdje predsjednica države smatra da problem napuštanja Hrvatske leži u slobodnom kretanju radne snage zemljama EU, gdje se negira rodna ravnopravnost i pravo na izbor, gdje se umjesto suvremenog obrazovanja nudi nauk vjere, izgleda čuđenju više nema mjesta.

Hrvatski laburisti – Stranka rada podržavaju čelnike jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave da pribjegnu svim zakonskim sredstvima kako bi ovaj nakaradni projekt zaustavili.

David Bregovac, predsjednik
Hrvatski laburisti – Stranka rada

| Broj posjeta: 137 |

Želite li komentirati? Objava: "Laburisti protiv Lex LNG"

Imate li komentar?