Laburistima načelnici u Fužinama i Križu, zamjenici u Donjoj Stubici i Sisku

Nakon dva održana izborna kruga lokalnih izbora, Laburisti su potvrdili da se predanim radom, znanjem i zalaganjem ipak može doći do konkretnih rezultata. Tako će Laburisti i ovog puta stolovati u dvije općine — Križu i Fužinama gdje su Marko Magdić u prvome, a David Bregovac u drugome krugu birani za načelnike. Po prvi puta Laburisti imaju i dvojicu zamjenika gradonačelnika — u Donjoj Stubici mladog i prosperitetnog Luku Grabušića te u Sisku stranačkog pionira Ivicu Rendulića.

Dobri su rezultati postignuti i za župane u Zagrebačkoj i Krapinsko-zagorskoj županiji gdje su Stjepan Kožić i Željko Kolar uz koalicijsku podršku Laburista postali župani. Od gradonačelničkih kandidata kojima smo također dali koalicijsku podršku pobijedili su Vinko Grgić u Novoj Gradiški, Mišel Jakšić u Koprivnici, Stjepan Kovač u Čakovcu, Ivan Hanžek u Zaboku, Vojko Obersnel u Rijeci, Dubravko Bilić u Ludbregu, Marko Vešligaj u Pregradi, Ante Bilić u Trogiru, Denis Kralj u Vrbovcu, Kristina Ikić Baniček u Sisku, Nikola Gospočić u Donjoj Stubici  i Jasenka Auguštan-Pentek u Zlataru.

U županijskim skupštinama, gradskim te općinskim vijećima osvojili smo i očekivan broj vijećničkih mandata te budite sigurni kako ćemo se i dalje boriti za napredak lokalnih zajednica.

| Broj posjeta: 500 |

Želite li komentirati? Objava: "Laburistima načelnici u Fužinama i Križu, zamjenici u Donjoj Stubici i Sisku"

Imate li komentar?