U Karlovcu zajednička lista Laburista i SDP-a

U Karlovcu koalicija SDP-a i Hrvatskih laburista na izbore ide sa zajedničkom listom. Na zajedničkoj listi će biti 22 člana SDP-a i 3 člana Hrvatskih laburista. Nositelj liste bit će Dubravko Golubić iz SDP-a. Podsjetimo, Golubić je i kandidat za zamjenika gradonačelnika Karlovca u ekipi s nezavisnim Davorom Petračićem koji ima podršku SDP-a.

– Laburisti s SDP-om dijele socijaldemokratske vrijednosti zaštite prava radnog čovjeka i smatramo da je svako okupljanje na ljevici prirodno i logično. Sporazum o suradnji na lokalnoj razini potpisujemo sa zajedničkim ciljem promjene vlasti pod kojom Karlovac godinama stagnira. Očekujemo veliku podršku građana u našoj želji da mijenjamo postojeće stanje, da dokažemo da Karlovac i Karlovčani mogu bolje, rekao je Golubić.

Kirinić je odmah i “oplela” i po onim koji “kradu tuđe ideje i prijedloge, onih koji stoje ispred ulaza tvrtki i vrše neverbalni pritisak na radnike da potpisuju podršku stranci, onih koji kupuju glasove na jeftine načine obilazeći javne ustanove sa torbama punim obećanja koja su građani već 50 puta platili kroz poreze/prireze koje uplaćuju u gradsku blagajnu”.

– Nas je takva vlast unazadila na razinu iskvarenog feudalizma gdje postoje samo gospodari i kmetovi. Biranjem takvih prevaranata, prodavača magle, klaunova hrvatske politike, učinili bismo štetu cijelom društvu, a posebice mladim ljudima koji nakon završenog fakulteta moraju odlaziti van granica Hrvatske kako bi si mogli priuštiti život dostojan čovjeka i radnika. Na nama je da to promijenimo. Počnimo s time na dan izbora, kazala je Kirinić.

 Izvor: KAportal.hr
| Broj posjeta: 139 |

Želite li komentirati? Objava: "U Karlovcu zajednička lista Laburista i SDP-a"

Imate li komentar?