Laburisti u velikoj koaliciji za Sisačko-moslavačku županiju

Sisak, 19. travnja — Uz Ivicu Rendluća, šefa Laburista Sisačko-moslavačke županije, koalicijski sporazum za zajednički izlazak na lokalne izbore za Županijsku skupštinu Sisačko-moslavačke županije potpisali su i Zoran Vasić iz SDP-a, Ivan Nekvapil iz HNS-a, Marijan Medved iz HSS Braće Radić, Šaban Kadrić iz SDA Hrvatske, Branko Jovičić iz SDSS-a te Josip Mijadžiković iz Stranke umirovljenika. Kandidat ove velike, točnije sedmočlane koalicije za župana SDP-ov je Zdenko Vahovec, dok su za zamjenike župana kandidature istakli Karmela Gajdek iz SDP-a i Ivan Nekvapil iz HNS-a.

“Zajedno sa svim stanovnicima županije i koalicijskim partnerima želim nastaviti projekte koje smo započeli, a koji su prekinuti izvanrednim izborima u pola mandata. Ova koalicija neće dijeliti stanovnike na domoljube i nedomoljube, kao što ih dijeli župan Ivo Žinić kada sisačku vlast, koju vodi SDP i koja je demokratski izabrana, naziva protuhrvatskom. Po njemu su sve vlasti koje ne vodi HDZ protuhrvatske, pa tako i ona u Kutini, Petrinji, Novskoj, Lipovljanima, Popovači, Kostajnici i drugim općinama i gradovima.” – istaknuo je Vahovec. (Izvor)

Zašto su ovi izbori važni i što oni znače za Laburiste, ukratko je pojasnio Ivica Rendulić kazavši kako je jako bitno da birači pogledaju tko je i kako radio u dosadašnjem mandatu. Rendulić podsjeća kako su Laburisti ispunili svako 2013. godine dato obećanje.

Dosadašnji vijećnik Laburista, a ujedno i jedan od najaktivnijih vijećnika u skupštini Sisačko-moslavačke županije Tugomir Ratimir Bjelčić s nekoliko crtica o sebi kreće u borbu za novi mandat:

Podršku koalicijskom okupljanju dao je i predsjednik SDP-a Davor Bernardić. Iz redova Laburista podršku koaliciji izrazili su potpredsjednica Snježana Kirinić te tajnica Maja Ilčić.

Podržite naše ljude, dokazali smo da politiku mogu voditi “mali” ljudi!

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Click here to Troubleshoot.

| Broj posjeta: 205 |

Želite li komentirati? Objava: "Laburisti u velikoj koaliciji za Sisačko-moslavačku županiju"

Imate li komentar?