Laburisti u velikoj koaliciji za Sisačko-moslavačku županiju

Sisak, 19. travnja — Uz Ivicu Rendluća, šefa Laburista Sisačko-moslavačke županije, koalicijski sporazum za zajednički izlazak na lokalne izbore za Županijsku skupštinu Sisačko-moslavačke županije potpisali su i Zoran Vasić iz SDP-a, Ivan Nekvapil iz HNS-a, Marijan Medved iz HSS Braće Radić, Šaban Kadrić iz SDA Hrvatske, Branko Jovičić iz SDSS-a te Josip Mijadžiković iz Stranke umirovljenika. Kandidat ove velike, točnije sedmočlane koalicije za župana SDP-ov je Zdenko Vahovec, dok su za zamjenike župana kandidature istakli Karmela Gajdek iz SDP-a i Ivan Nekvapil iz HNS-a.

“Zajedno sa svim stanovnicima županije i koalicijskim partnerima želim nastaviti projekte koje smo započeli, a koji su prekinuti izvanrednim izborima u pola mandata. Ova koalicija neće dijeliti stanovnike na domoljube i nedomoljube, kao što ih dijeli župan Ivo Žinić kada sisačku vlast, koju vodi SDP i koja je demokratski izabrana, naziva protuhrvatskom. Po njemu su sve vlasti koje ne vodi HDZ protuhrvatske, pa tako i ona u Kutini, Petrinji, Novskoj, Lipovljanima, Popovači, Kostajnici i drugim općinama i gradovima.” – istaknuo je Vahovec. (Izvor)

Zašto su ovi izbori važni i što oni znače za Laburiste, ukratko je pojasnio Ivica Rendulić kazavši kako je jako bitno da birači pogledaju tko je i kako radio u dosadašnjem mandatu. Rendulić podsjeća kako su Laburisti ispunili svako 2013. godine dato obećanje.

Dosadašnji vijećnik Laburista, a ujedno i jedan od najaktivnijih vijećnika u skupštini Sisačko-moslavačke županije Tugomir Ratimir Bjelčić s nekoliko crtica o sebi kreće u borbu za novi mandat:

Podršku koalicijskom okupljanju dao je i predsjednik SDP-a Davor Bernardić. Iz redova Laburista podršku koaliciji izrazili su potpredsjednica Snježana Kirinić te tajnica Maja Ilčić.

Podržite naše ljude, dokazali smo da politiku mogu voditi “mali” ljudi!

| Broj posjeta: 100 |

Želite li komentirati? Objava: "Laburisti u velikoj koaliciji za Sisačko-moslavačku županiju"

Imate li komentar?