Lista za pet, kandidati za pet, birači za pet!

Proteklog su vikenda Laburisti Primorsko-goranske županije prošli ‘sedam mora i sedam gora’ kako bi biračima koji žele istinske promjene približili tko su i za što se zapravo zalažu. Podsjetimo, Laburisti na izbore za Skupštinu Primorsko-goranske županije izlaze samostalno, a naći ćete ih na broju 5 na biračkom listiću. Lista za pet, kažu ovi radišni i vedri ljudi.

Tako su Laburisti Kostrena predstavili listu kandidata za Općinsko vijeće Općine Kostrena i ostatak vremena proveli u druženju, kavi i kolačima na lijepoj terasi i ugodnoj atmosferi caffe bar Libar. Lista za pet! Zaokruži 5!

Nakon toga družili su se s građanima Delnica.

Na predizbornom skupu u Hribu podržali su nezavisne kandidate za gradonačelnicu i zamjenika gradonačelnice Grada Čabra dr. sc. Veroniku Reljac i Gregora Tušeka, te ujedno predstavili kandidate za županijsku skupštinu.

Nadalje, posjetili su i Lič, malo, slikovito mjesto u Općini Fužine, gdje živi kandidat Laburista za načelnika Općine Fužine David Bregovac.

Vrata, još je jedno mjesto u općini Fužine, koje su Laburisti Primorsko-goranske županije posjetili. Tužno, još jedno u nizu, mjesto napuštenih industrijskih pogona – simbol je raseljavanja mještana naše prekrasne regije.

| Broj posjeta: 105 |

Želite li komentirati? Objava: "Lista za pet, kandidati za pet, birači za pet!"

Imate li komentar?