Laburisti u Omišlju predstavili kandidata za načelnika Nikolu Dujmovića

Laburisti su u Omišlju i Njivicama predstavili svoje kandidate na samostalnoj listi za Županijsku skupštinu PGŽ-a ujedno predstavljajući kandidacijsku listu za članove Općinskog vijeća Općine Omišalj.

U Omišlju Laburisti imaju kandidata za načelnika Općine Omišalj, Nikolu Dujmovića, mag.ing.agr.

Nositeljica liste, Jelena Krpan, prof. osvrnula se na neke od točaka županijskog programa, konkretno govorila je o Ekologiji, naglašavajući da je cilj Laburista da građanima osiguraju život u zdravom i sigurnom okruženju, s obzirom da su građani Omišlja ugroženi Dina petrokemijom, njenim napuštenim pogonima u kojima su zaostale znatne količine opasnih kemikalija.

Naglasila je i da svojom točkom programa – socijalna politika i mladi, laburisti žele kvalitetnom socijalnom politikom omogućiti dostojan obiteljski život mladih te smanjiti stopu iseljavanja mladih ljudi iz Hrvatske, problem koji je sve prisutniji na području općine Omišalj.

Kandidat za načelnika, Nikola Dujmović, mag.ing.agr. uz plan sanacije i ekološkog zbrinjavanja postrojenja Dina petrokemije naglašava i druge probleme s kojima se građani Omišlja i Njivica suočavaju poput potrebe omogućavanja kvalitetnog zbrinjavanja građevinskog otpada njegovo recikliranje i ponovno korištenje, provođenje hitne sanacije divljih deponija i dr. U programu Laburista iz Ogranka Omišalj našle su se i mnoge druge teme kojima laburisti namjeravaju stanovnicima općine omogućiti bolju kvalitetu života, poput gospodarstva, komunalnih tema, turizam, prostorno planiranje itd.

Laburisti su družeći se s mještanima podijelili letke i promotivne materijale te ponovili poruku da u politici trenutno nedostaje jedan srednji sloj koji povezuje lokalne probleme sa državnom razinom, te da su upravo Laburisti karika koja nedostaje.

Druženje su Laburisti zaključili porukom građanima da izađu na izbore 21. svibnja te da glasaju za Laburiste, jer su Laburisti pokazali da mogu i da znaju kako!

| Broj posjeta: 337 |

Želite li komentirati? Objava: "Laburisti u Omišlju predstavili kandidata za načelnika Nikolu Dujmovića"

Imate li komentar?