Krpan: Laburisti nisu dio SDP-ove koalicije za županijsku skupštinu

Ne znam je li riječ o pogrešci ili nekakvim igricama koje su posljedica previranja na drugim listama i raznoraznih kombinacija, ali Laburisti u PGŽ-u na izbore idu samostalno, rekla je Krpan

RIJEKA – Hrvatski laburisti – Stranka rada ne izlaze na izbore za županijsku skupštinu u koaliciji sa SDP-om, poručila je Jelena Krpan, nositeljica županijske liste Laburista, objašnjavajući kako medijska nagađanja o koaliranju sa SDP-om naprosto nisu točna.– Ne znamo iz kojeg razloga je u Novom listu napisano da su Laburisti dio velike SDP-ove koalicije. Nismo to bili niti u jednom trenutku. Naša lista je od prvog dana slagana samostalno, a tako je i predana. Ne znam je li riječ o pogrešci ili nekakvim igricama koje su posljedica previranja na drugim listama i raznoraznih kombinacija, ali Laburisti na izbore idu samostalno, rekla je Krpan.

Predsjednik Laburista David Bregovac je istaknuo kako očekuje ponavljanje uspjeha i ulazak kandidata Laburista u Skupštinu Primorsko-goranske županije. – Predali smo liste, na kojima su polovica kandidata žene. Očekujemo podršku birača Primorsko-goranske županije te ulazak u sastav novog saziva Županijske skupštine. Zalagat ćemo se i dalje za istinu, poštenje, društvenu pravednost, znanje i rad. To su naši postulati. Borit ćemo se za prava radnika, za građane naše županije, da nam svima bude bolje i da možemo kvalitetnije živjeti, poručio je Bregovac.

Izvor: Novilist.hr

| Broj posjeta: 122 |

Želite li komentirati? Objava: "Krpan: Laburisti nisu dio SDP-ove koalicije za županijsku skupštinu"

Imate li komentar?