Laburisti s Malog Lošinja krenuli u kampanju

Laburisti su s Malog Lošinja krenuli u kampanju za lokalne izbore gdje su predstavili svoje kandidate na samostalnoj listi za Županijsku skupštinu PGŽ.

Tom prilikom Laburisti su se osvrnuli na jednu od točaka svog programa – gospodarski razvoj, gdje im je cilj iskorištavanjem postojećih prirodnih resursa i potencijala zaustaviti depopulaciju i potaknuti razvoj nerazvijenih dijelova županije s naglaskom na Gorski kotar i otoke. Predlažući konkretno rješenje, nositeljica liste, Jelena Krpan izjavila je — “Dolazeći na Mali Lošinj primijetili smo više vojnih kompleksa koji su nedovoljno ili u potpunosti neiskorišteni. Konkretno labursti bi ih prenamijenili u gospodarske ili turističke svrhe, čime se s jedne strane  omogućava veći priljev sredstava u lokalne proračune, a s druge strane otvaraju se radna mjesta za lokalno stanovništvo kojemu sve više prijeti problem depopulacije”.

Uz Jelenu Krpan, predstavila se i Irena Dlaka, kandidatkinja za županijsku skupštinu koja dolazi iz Malog Lošinja –“Kao otočanka, kulturnjak i ljubitelj prirode, na nivou županije zalagat ću se za vraćanje punog kulturnog identiteta našim malim otocima, vraćanje mladih ljudi kroz kulturu i kulturne industrije i očuvanje prirode u smislu da njeno iskorištavanje nikada ne smije opteretiti naš prostor o kojem ovisimo. Laburisti su uvijek bili oni koji su postavljali konkretna pitanja i davali konkretne odgovore na probleme. Nadam se da će glasači prepoznati taj naš glas, koji je često bio glas razuma. Borimo se za običnog malog čovjeka, daleko od lokalnih spletki i visoke politike”

Laburisti su svoje druženje s građani zaključili porukom da u politici trenutno nedostaje jedan srednji sloj koji povezuje lokalne probleme sa državnom razinom, a upravo su Laburisti karika koja nedostaje.

Predsjednik Laburista David Bregovac sa svojim je timom krenuo tako u kampanju od vrata do vrata, obraćajući se biračima direktno i bez skrivanja.

Podsjetimo, na lokalnim izborima koji se održavaju u nedjelju 21. svibnja Laburisti sudjeluju u dvanaest županija. Tako će se s listama za općinska i gradska vijeća te županijske skupštine, ali i s kandidatima za načelnike i gradonačelnike natjecati u Primorsko-goranskoj, Koprivničko-križevačkoj, Međimurskoj, Zagrebačkoj, Karlovačkoj, Sisačko-moslavačkoj, Splitsko-dalmatinskoj, Krapinsko-zagorskoj, Požeško-slavonskoj, Varaždinskoj i Brodsko-posavskoj županiji te Gradu Zagrebu.

| Broj posjeta: 80 |

Želite li komentirati? Objava: "Laburisti s Malog Lošinja krenuli u kampanju"

Imate li komentar?