Davor Bošnjak: Zlatna dolina zaslužuje promjene, dugo ovdje nije bilo vesele pjesme!

Laburisti su u Požeško-slavonskoj županiji od svojih početaka 2010. godine ostvarivali zapažene rezultate, iako malo tko zapravo cijeni rad, trud i glas tamošnjih radnika.

Davor Bošnjak predsjednik je podružnice Laburista u Požeško-slavonskoj županiji od 2012. godine i oduvijek je slovio za racionalnog i radišnog kolegu. S njime sam obavio kraći razgovor na temu lokalnih izbora i situacije u ovom prekrasnom kraju kojega, osim radišnih ljudi krase i prirodne ljepote poput Papuka, Psunja, Orljave, dvorca u Trenkovu…

– Što se lokalnih izbora tiče, gdje su Laburisti?

Na lokalne izbore izlazimo u gradu Požegi, općini Brestovac i županiji. U Požegi smo u koaliciji mi Laburisti, HSS i HNS gdje podržavamo HSS-ovog kandidata za gradonačelnika Predraga Livaka, dok je naš kandidat za zamjenika gradonačelnika Krešimir Štefek. Također, imamo i listu za Gradsko vijeće Grada Požega gdje je kolega Dubravko Hranjec na drugom mjestu na listi. Za županijsku skupštinu Požeško-slavonske županije napravili smo listu s kolegama iz HNS-a, a naš Željko Matajić nositelj je liste. Za Općinsko vijeće Općine Brestovac u koaliciji smo sa SDP-om, HSS-om i HNS-om gdje je naš kandidat Zvonko Markanjević na 4. mjestu.

– Koja su očekivanja?

Uz pobjedu kolege Predraga Livaka i mog Laburiste Krešimira Štefeka očekujem i vijećničke mandate u Požegi, Brestovcu i županijskoj skupštini. Činjenica je da smo kandidirali marljive i vrijedne ljude koji zaslužuju biti glas poštenih radnika. S njima birači zasigurno neće pogriješiti.

– Zašto je važno izaći na izbore u Požeško-slavonskoj županiji?

Važno je izaći na izbore i promjenama prekinuti agoniju Zlatne doline. U neka bolja vremena naši su djedovi s osmijehom na licu pjevali – “U Požegi na Orljavi, patke se peru.” Stoga bi nam svima cilj trebao biti da se Zlatnom dolinom ponovo ori pjesma. (IL)

Laburisti Požeško-slavonske županije u tradicionalnim aktivnostima, prije i za vrijeme izbornih kampanji

| Broj posjeta: 372 |

Želite li komentirati? Objava: "Davor Bošnjak: Zlatna dolina zaslužuje promjene, dugo ovdje nije bilo vesele pjesme!"

Imate li komentar?