Rezultati lokalnih izbora potvrdili da Laburisti Hrvatskoj trebaju

Hvala onima koji su nas podržali dajući nam glas na lokalnim izborima. U općini Križ u Zagrebačkoj županiji Marko Magdić premoćno je pobijedio i osvojio drugi mandat. U općini Fužine u Primorsko-goranskoj županiji David Bregovac je s osvojenih 22,57 posto za načelnika pobjednik prvog kruga te još samo treba potvrditi pobjedu u drugom krugu. U gradu Sisku sigurno u drugom krugu imamo dogradonačelnika Ivicu Rendulića, dok je u Donjoj Stubici kandidat za zamjenika gradonačelnika Luka Grabušić prošao u prvom krugu!

U dvije su županije već u prvom krugu pobijedili župani koje smo podržavali u koaliciji — Zagrebačkoj i Krapinsko-zagorskoj dok će treći u Varaždinskoj zasigurno pobijediti u drugom krugu.

Dobro su prošli i gradonačelnički kandidati kojima smo također dali koalicijsku podršku. Tako je Vinko Grgić pobijedio u prvom krugu i postao gradonačelnik Nove Gradiške. Mišel Jakšić s velikih 48,81 posto ide u drugi krug za Koprivničkog gradonačelnika. U Čakovcu je kandidat naše koalicije za gradonačelnika Stjepan Kovač pobijedio s 56,23 posto, a u Zaboku Ivan Hanžek s 55,16 posto. U Rijeci Vojko Obersnel kojega smo također podržali u koaliciji s 40,88 ide po drugi mandat. U Ludbregu je Dubravko Bilić pobijedio u prvom krugu, kao i Marko Vešligaj u Pregradi dok Ante Bilić u Trogiru ide u drugi krug. Varaždinac Alen Kišić s druge pozicije ulazi u drugi krug i nije nemoguće da iznenadi Čehoka. U velikoj Gorici smo podržali Aleksandra Horvata koji ide u drugi krug, jednako kao i Denis Kralj iz Vrbovca. U Zlataru pak je kandidatkinja koalicije Jasenka Auguštan-Pentek premoćno pobijedila s 74,19 posto glasova i postala gradonačelnica.

Osvojili smo i očekivan broj vijećničkih mandata te budite sigurni da je vaš glas dobro investiran. Hvala još jednom!

| Broj posjeta: 453 |

1 komentar u "Rezultati lokalnih izbora potvrdili da Laburisti Hrvatskoj trebaju"

  1. Idemo dalje #uvjeklaburistički

Imate li komentar?