Provaljeno u riječki ured Laburista, Bregovac provalnicima poručio: nemamo crne fondove!

U noći sa utorka na srijedu provaljeno je u riječki ured Laburista koji se nalazi u zgradi političkih stranaka, u Ciottinoj 19. Provalnik ili provalnici razbili su ulazna vrata, a prve procjene kažu da od opreme ništa ne nedostaje, no da je bila intezivna potraga za novcem.

Podsjetimo, ovo nije prva provala u urede Laburista. Tako su pred parlamentarne izbore 2011. godine bile čak dvije provale u Središnji ured stranke u Ilici u Zagrebu, te provale pred lokalne izbore 2013. godine u urede u Zadru i Puli.

“Moramo reći kako se Laburiste ne isplati pljačkati, naime, mi nemamo torbare ni crne fondove a poslujemo isključivo preko računa i legalno. A što se humanitarnog rada tiče, tu smo prvaci među političkim strankama jer redovno doniramo za razno razne potrebe i programe udruga ili pojedinaca u potrebi”, komentirao je provalu u riječki ured predsjednik Laburista David Bregovac.

| Broj posjeta: 145 |

Želite li komentirati? Objava: "Provaljeno u riječki ured Laburista, Bregovac provalnicima poručio: nemamo crne fondove!"

Imate li komentar?