David Bregovac ponovno predsjednik Laburista Podružnice PGŽ

Rijeka, 12. prosinca 2017. – David Bregovac je izabran za predsjednika Laburista podružnice Primorsko-goranske županije na Redovnoj izbornoj skupštini koja se održala 10. prosinca u Rijeci. Članovi su svoje povjerenje ponovno poklonili dosadašnjem predsjedniku Bregovcu, koji je u prošlom mandatu izabran za predsjednika stranke Hrvatski laburisti-Stranka rada, a nakon Lokalnih izbora postao i novi načelnik Općine Fužine.

Članovi i delegati iz cijele županije su se okupili u stranačkom domu u Rijeci te na skupštini izabrali Davida Bregovca da ih vodi i slijedeće četiri godine. Bregovac je svojim zauzimanjem u stranci za područje Primorsko-goranske županije kao i svojim radom kao načelnik Općine Fužine pokazao da se zalaže za ravnomjerni razvoj ruralnih krajeva, Gorskog kotara i otoka. Regionalna politika i decentralizacija su područja od glavnog interesa u lokalnom djelovanju, smatra Bregovac, dok na nacionalnoj razini ističe važnost borbe za bolji položaj radnika, pravednu plaću za život dostojan čovjeka i bolje uvjete rada.
Bregovac smatra da Laburisti nisu dovoljno prepoznati u javnosti, te da se njihove aktivnosti nedovoljno medijski prate, no svoj rad je usmjerio na to da se situacija promijeni. Iako mala stranka, moramo biti svjesni da sa svoja dva načelnika, dva zamjenika gradonačelnika te više od trideset vijećnika, što županijskih, što gradskih ili općinskih, imamo priliku biti aktivni i nešto poduzeti te dovesti do promjena, tvrdi Bregovac.
Po dovršetku skupštine članovi su proslavili izbor novog predsjednika uz ugodno druženje i prigodan domjenak.

| Broj posjeta: 133 |

Želite li komentirati? Objava: "David Bregovac ponovno predsjednik Laburista Podružnice PGŽ"

Imate li komentar?