Novi stari predsjednik ogranka Rijeka

U četvrtak, 13. srpnja 2017. godine, usprkos visokim temperaturama i mjesecu u kojem je većina naših članova na zasluženom godišnjem odmoru, u Rijeci u zgradi političkih stranaka Ciottina 19, održana je prva redovna skupština ogranka Rijeka. Na skupštini je bilo prisutno 34 članova ogranka, a birao se predsjednik i članovi Izvršnog odbora.

Tajnim glasanjem s 34 glasa, članovi ogranka Rijeka ponovo su dali povjerenje dosadašnjem predsjedniku Vedranu Sabljaku.

Za članove Izvršnog odbora izabrani su: Milena Kraljević, Ćenan Beljulji, Irene Ujčić Rob, Vladimir Babić, Sonja Ribarić, Mladen Šverko, Kristijan Zgrablić i Emira Brkić.

Novi stari predsjednik nakon objave rezultata izborne komisije, obratio se članovima i uz zahvalu obećao je da će nastaviti raditi istim žarom, te će i dalje kao gradski vijećnik štititi interese radnika, obespravljenih i svih onih koji žive od svog rada. Pozvao je članove na još veću aktivnost jer samo tako mogu u gradu Rijeci promovirati laburistička načela. Skupštini su prisustvovale i tajnica podružnice Primorsko – goranske županije Gordana Vukoša i tajnica Stranke Maja Ilčić.

| Broj posjeta: 274 |

Želite li komentirati? Objava: "Novi stari predsjednik ogranka Rijeka"

Imate li komentar?