Otvoreno pismo Premijeru – Preuzmite odgovornost!

Premijeru, preuzmite odgovornost!

Preuzmite odgovornost za nepravovremeno reagiranje, za zbrku u vlastitim redovima u trenutku kada je više nego ikada bila potrebna stabilnost, odlučnost, hitro djelovanje, u trenucima kada su se kuće u Petrinji, Glini, Sisku… rušile poput kuća od karata.

Preuzmite odgovornost za nekompetentne i nesposobne ministre koji su tumarali Banijom i davali neprimjerene izjave. Preuzmite Premijeru odgovornost za sumnjivo stanje robnih rezervi, za nekvalitetne radove na obnovi kuća u Sisačko-moslavačkoj županiji, za nerad stručnjaka koji su za iste potpisivali uporabne dozvole šakom i kapom bez kontrole (ili savjesti).

Preuzmite odgovornost za to što niste odmah osigurali hranu, smještaj i sve ostalo potrebno za stradalo stanovništvo. Prvo, kao kapetan broda Hrvatska, preuzmite odgovornost, potom se zahvalite svim volonterima iz cijele Hrvatske i šire koji su odradili Vaš posao, a onda istražite što se događalo i procesuirajte odgovorne!

A kada završite sa istražnim radnjama, stanite pred svoj narod, onaj isti koji Vas na vlasti drži godinama, ispričajte se i predajte detaljno izvješće o kojim se sve problemima, nezakonitim radnjama, neznanju ili nekompetenciji radilo te tko će za pojedini propust i na koji način odgovarati.

Ako mislite Premijeru, da previše tražimo, u zabludi ste. Mi Vas plaćamo, i Vas i Vladu RH, ministre i cjelokupnu državnu administraciju. Izbori su pokazali da ste dobili povjerenje većine, vrijeme je da dano povjerenje opravdate mišlju, rječju i djelom!

Preko svojih radara ste dobili pogrešnu informaciju, Vaši neprijatelji nisu narod, mediji ili neistomišljenici koji kritikom žele ukazati na probleme ili pridonijeti njihovom rješavanju. Vaš najveći neprijatelj ste Vi sami skupa sa Vašim ministrima i ostalim satelitima koji se godinama branite od naroda, umjesto da živite, dišete, veselite se i patite skupa sa njim.

| Broj posjeta: 166 |

Želite li komentirati? Objava: "Otvoreno pismo Premijeru – Preuzmite odgovornost!"

Imate li komentar?