Minimalac Vladi, a ne radnicima!

Hrvatski laburisti – Stranka rada poručuju Andreju Plenkoviću, Ministru rada i mirovinskog sustava Marku Paviću i Vladi RH: Prestanite raditi budale iz radnika! Ako ih već ne poštujete, onda ih barem nemojte vrijeđati i ponižavati svojim prijedlogom minimalne plaće.

Ako ne znate, pitajte one koji znaju! Pročitajte zakonski prijedlog koji su Laburisti izradili još 2012. godine i po kojem bi naši sugrađani, koje danas ponižavate milostinjom od 131 kune, imali plaće u iznosu koji bi im davao priliku za život koji nije u potpunosti lišen barem minimalnog ljudskog dostojanstva.

Dopuštamo vam da taj prijedlog iskoristite, jer je već stvarno žalosno gledati kako se sramotite i, što je još gore, koliko štete nanosite građanima, društvu i državi. Okupite ministre, stručnjake, znanstvenike, ako treba osnujte još jedno povjerenstvo i napravite kvalitetnu strategiju na koji način postići zadovoljavajuće povećanje minimalnih plaća za život dostojan čovjeka.

Prestanite se igrati s ljudima i ljudskim životima! Poduzmite nešto gospodine Plenkoviću, počnite voditi politiku koja će građanima donijeti boljitak ili se okanite dužnosti za koju niste sposobni. Kvalitetno obavljati posao premijera jedne države, mogu rijetki. Postaje sve jasnije da Vi niste jedan od njih.

Hrvatski laburisti – Stranka rada
David Bregovac
predsjednik

| Broj posjeta: 113 |

Želite li komentirati? Objava: "Minimalac Vladi, a ne radnicima!"

Imate li komentar?