HNS i Laburisti prozivaju Čehoka za dravske bazene i populizam: ‘Dali smo mu priliku i ostavili 20 milijuna viška’

Podružnica HNS-a Varaždin danas je s varaždinskim ogrankom Hrvatskih laburista – Stranke rada potpisala sporazum o zajedničkoj programskoj suradnji, kako bi, prema riječima HNS-a, zajedno ukazale na propuste aktualne vlasti u vođenju grada i ponudile svoja rješenja, ali i ruku trenutnoj vlasti da zajednički rade na projektima bitnim za razvoj grada.

Sporazum su potpisali predsjednik podružnice HNS-a, Mario Sambolec i predsjednica ogranka Varaždin Hrvatskih laburista, Jadranka Lukavečki. Tom prilikom, Sambolec je istaknuo kako je HNS u proteklih šest godina vodio grad bez populizma i ostavio u proračunu 20 milijuna kuna viška i mnogo projekata koje sadašnja vlast ne provodi.

  • Dali smo priliku sadašnjoj vlasti da odradi svoje politike i provođenje programa i aktivnosti i nismo zadovoljni. Previše je nejasne politike i poteza oko ključnih točaka kao što je upravljanje proračunom i gradskim tvrtkama – istaknuo je Sambolec

Također, Sambolec se osvrnuo i na obnovu bazena na Dravi u koju će se, kako kaže, uložiti oko 500 000 kuna i plaćati mjesečni najam za njih, a potom ih možda i kupiti te uređenje plaže na Aquacityu i to sve, kaže Sambolec, uz činjenicu da Gradski bazeni posluju s gubitkom. Sambolec je najavio i programske aktivnosti od jeseni kao što je održavanje javnih tribina na kojima će se predstaviti zajendički program, a uslijedit će i program za mjesne odbore.

https://evarazdin.hr/politika/hns-krece-u-suradnju-s-laburistima-370602/

| Broj posjeta: 190 |

Želite li komentirati? Objava: "HNS i Laburisti prozivaju Čehoka za dravske bazene i populizam: ‘Dali smo mu priliku i ostavili 20 milijuna viška’"

Imate li komentar?