Bregovac: U izbore krećemo tradicionalno – kampanjom od vrata do vrata!

Kandidaturu za gradonačelnika Novog Marofa predao je Boris Ravić, a za gradonačelnika Duge Rese Emil Belavić, dok se u općini Križ kandidira aktualni načelnik Marko Magdić, u Kostreni Gordana Vukoša, u Omišlju Nikola Dujmović i u Fužinama predsjednik te stranke David Bregovac

Predsjedništvo Laburista izvijestilo je kako će na lokalnim izborima koji se održavaju u nedjelju 21. svibnja sudjelovati u dvanaest županija.

Tako će se s listama za općinska i gradska vijeća te županijske skupštine, ali i s kandidatima za načelnike i gradonačelnike natjecati u Primorsko-goranskoj, Koprivničko-križevačkoj, Međimurskoj, Zagrebačkoj, Karlovačkoj, Sisačko-moslavačkoj, Splitsko-dalmatinskoj, Krapinsko-zagorskoj, Požeško-slavonskoj, Varaždinskoj i Brodsko-posavskoj županiji te Gradu Zagrebu.

Većinom su dogovoreni koalicijski sporazumi, a na nekoliko mjesta, poput grada Varaždina i Novog Marofa, općine Kostrena, Omišalj i Primorsko-goranske i Požeško – slavonske županije s ostalim se takmacima nadmeću sa samostalnom listom.

Kandidaturu za gradonačelnika Novog Marofa predao je Boris Ravić, a za gradonačelnika Duge Rese Emil Belavić, dok se u općini Križ kandidira aktualni načelnik Marko Magdić te u Kostreni Gordana Vukoša i u Fužinama predsjednik te stranke David Bregovac, piše u priopćenju Hrvatskih laburista – Stranke rada.

Predsjednik Laburista David Bregovac pozvao je kandidate stranke da se u kampanji okrenu ka malom čovjeku pozvavši na kampanju od vrata do vrata, te je svima zaželio što bolje rezultate.

Podsjetio je kako su Laburisti u mandatu 2013. do 2017. godine svugdje gdje su participirali u lokalnoj vlasti premašili zacrtane planove boreći se za lokalnu zajednicu.

David Bregovac, predsjednik Laburista

Izvor teksta: Novilist.hr

| Broj posjeta: 165 |