Laburisti najoštrije osuđuju sramotni napad na zagrebački klub “Super Super”

Nemamo puno riječi za napad na zagrebački klub “Super Super” osim izraza osobnog i profesionalnog žaljenja. Žaljenja prvenstveno za činjenicom da u današnje vrijeme (2017. godina, da podsjetimo) LGBT zajednica, u zemlji čija predsjednica poziva na zajedništvo od prvog dana, mora strahovati za svoj život.

Slušajući izjave HDZ – Hrvatska demokratska zajednica kako osuđuju svaki čin nasilja te govor mržnje i diskriminacije, već ste sigurno primijetili nesrazmjer njihovih riječi i djela. U mnogo navrata su Laburisti isticali u kako opasnom smjeru ide politika Vlada Republike Hrvatske iz koje se može iščitati zeleno svjetlo za napad. Danas su meta pripadnici LGBT zajednice, sutra će to biti pripadnici neke manjine, nacionalnosti, druge boje kože… Mogućnosti je bezbroj, a način samo jedan: mržnja prema svemu što ih plaši, što je drugačije.

Zato vas svih pozivamo da date podršku LGBT zajednici na koji god način možete. Večeras u 18 sati daje vam mogućnost baš za to na prosvjedu koji organiziraju!

| Broj posjeta: 138 |

Želite li komentirati? Objava: "Laburisti najoštrije osuđuju sramotni napad na zagrebački klub “Super Super”"

Imate li komentar?