Hrvatski laburisti neće sudjelovati u daljnjem radu Sabora

Zagreb, 13. listopada 2011. — Hrvatski laburisti su u proljeće ove godine, kada su građani tražili ostavku Vlade, podržali građane i zahtijevali raspisivanje izbora. Najveća opozicijska stranka u Sabora tada je ŠUTJELA. Isto tako, kada smo organizirali akciju „Piši Vladi – ostavka!“ i diljem Hrvatske skupili više od 60.000 potpisa, najveća opozicijska stranka u Saboru je ŠUTJELA.

Danas, 10 dana prije očekivanog raspuštanja Sabora i raspisivanja izbora, najveća opozicijska stranka u Saboru ne želi sudjelovati u daljnjem radu Saboru i traži da se odmah raspišu izbori.

Ali obzirom na dosad neviđeni ispad potpredsjednika Sabora i potpuno ignoriranje svih pravila ponašanja u Saboru, Hrvatski laburisti neće sudjelovati u daljnjem radu Sabora. Smatramo da bez obzira što smo međusobno politički rivali, moramo poštovati pravila pristojnog ponašanja. Kao političari moramo biti prvi koji pazimo kako se ponašamo u javnom prostoru.

| Broj posjeta: 1.428 |

2 komentara u "Hrvatski laburisti neće sudjelovati u daljnjem radu Sabora"

  1. Potpuno se slažem s rečenim.
    Ali mi iz medijskih napisa nešto nije jasno! Zašto Saborska straža nije spriječila podpredsjednika Šeksa da se pojavi tamo gdje mu nije mjesto, odnosno na sjednici Saborskog odbora kojega nije član?
    Ne poznajem Poslovnik o radu Sabora, pa možda zato postavljam neosnovano pitanje.

    [rjk]

  2. Ima bit da ga je Šeks zaposlija (saborskog stražara)

Imate li komentar?