Završni predizborni skup SDP-a i Laburista: 77 plus programa za Novu Gradišku u srcu

Članovi SDP-a i Laburista održali su završni predizborni skup na kojemu su se predstavili kandidati s liste broj sedam ove koalicije, kandidat za gradonačelnika Nove Gradiške Vinko Grgić i kandidati za njegove zamjenike Ivana Trupina i Borislav Vidošić.

U do posljednjeg mjesta ispunjenoj svečanoj dvorani “Kruna” stranačkim prijateljima i simpatizerima predstavili su stranački program, simbolično nazvan “77 plus”.

Kako je istaknuo aktualni gradonačelnik i kandidat za novog gradonačelnika Nove Gradiške Vinko Grgić, 77 je to projekata koji su realizirani ili su u tijeku, a sve na dobrobit građana našega grada.

– Grad koji želimo razvijati je “smart” city, gospodarski poželjna destinacija, prostor kulture i sporta, poduzetništva i znanja, tehnologije i povijesti, grad koji brine o starijima i prepoznaje potrebe najranjivijih, grad koji uvažava znanje, prepoznaje stručnost, pruža priliku mladosti i kreira pozitivu – zaključio je Grgić.

Podršku Vinku Grgiću i listi broj sedam došli su dati i brojni stranački prijatelji i simpatizeri, predsjednik SDP-a Hrvatske Davor Bernardić, saborski zastupnici Marta Luc Polanc, Davor Vlaović, glavna tajnica Laburista Maja Ilčić i brojni drugi.

Predstavili su se i kandidati Koalicije “Mi zajedno možemo”, kandidat za župana Brodsko posavske županije Davor Vlaović i njegovi zamjenici Stribor Valenta i Milan Mateša.

Po pozitivnoj atmosferi, ugodnom društvu, predivnim ljudima možemo slobodno reći da je druženje bilo uvertira u nedjeljne izbore nakon kojih će se nastaviti s veseljem i slavljem. Na samom završetku kandidat Laburista za vijeće Vlatko Greiner pozvao je sve građanke i građane da izađu na izbore i da izaberu najbolje za njihov grad Novu Gradišku.

| Broj posjeta: 182 |

Želite li komentirati? Objava: "Završni predizborni skup SDP-a i Laburista: 77 plus programa za Novu Gradišku u srcu"

Imate li komentar?