Velika koalicija u Krapini, laburist Alen Spiegl kandidat za zamjenika gradonačelnika

Krapina – U Gradskoj knjižnici gradske organizacije Laburista, SDP-a, HNS-a, Narodne stranke – Reformista i HSU-a potpisale su predizborni koalicijski sporazum za zajednički izlazak na lokalne izbore u svibnju. Kandidat koalicije za gradonačelnika grada Krapine SDP-ov je Željko Pavić, dok su kandidati za njegove zamjenike Romeo Vincelj iz HNS-a i Alen Spiegl iz Laburista. Sporazumom je utvrđen i raspored na listi kandidata za Gradsko vijeće Grada Krapine koja broji sedamnaest vijećnika. Cilj koalicije je u prvom krugu osvojiti gradonačelnički mandat uz naravno većinu u Gradskom vijeću.

Potpis na koalicijski sporazum stavili su Alen Spiegl iz Laburista, Željko Pavić iz SDP-a, Nenad Sikirica iz HNS-a, Zdenka Grilec iz HSU-a i Zoran Čavužić iz Reformista.

– Mjesto gradonačelnika nije samo cilj. Nama je to i sredstvo koje će nam pomoći da građanima omogućimo bolji život, da im osiguramo sve ono što nisu imali do sada u Krapini – rekao je Željko Pavić. (Izvor)

Podršku koalicijskom okupljanju dali su predsjednik SDP-a Davor Bernardić, prvi čovjek SDP-a Krapinsko-zagorske županije Siniša Hajdaš Dončić i aktualni župan Željko Kolar. U ime HSU motivacijski govor održao je predsjednik županijske organizacije Josip Kovačić, dok su iz redova Laburista podršku izrazili potpredsjednica Snježana Kirinić, tajnica Maja Ilčić, te šef podružnice Tomislav Končevski.

Više informacija dostupno je ovdje.

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Click here to Troubleshoot.

| Broj posjeta: 598 |

Želite li komentirati? Objava: "Velika koalicija u Krapini, laburist Alen Spiegl kandidat za zamjenika gradonačelnika"

Imate li komentar?