Sučeljavanje župana PGŽ: Hrvoje Maračić pokazao kako se to radi!

U petak 10. svibnja na lokalnoj televiziji Kanal Ri održano je sučeljavanje kandidata za župana Primorsko.goranske županije. Ponosni smo što laburističke boje u ovoj važnoj utakmici brani upravo Hrvoje Maračić koji je staloženim i dostojanstvenim pristupom pokazao kako se to radi. O čemu govorimo, pogledajte sami.

Nakon sučeljavanja Hrvoje Maračić izjavio je:

”Iznenadio sam se količinom žući, napada i kritike. Konstruktivna i osnovana kritika s argumentima je normalan i očekivani izraz političke borbe. No, ono što mene iznenađuje i ljuti je što su kolege konkurenti za župana donedavno bili u istoj višegodišnjoj koaliciji, smješkali se i uslikavali i dijelili političke i druge društvene pogodnosti. Usporedba je kao da se nakon dugogodišnjeg braka rastaneš od supruge pa ju olajavaš, napadaš i kritički ocjenjuješ za svo vrijeme provedeno zajedno. Moguće je da je ipak u pitanju kućni odgoj. Moguća opcija je i da kad već ne možeš svojom osobnošću i rezultatima osvojiti birače pribjegneš nipodaštavanju i vrijeđanju konkurenanta.”

Stanovnicima Primorsko-goranske županije poručujemo samo ovo: tko bolji na vrhu županije nego čovjek koji poštuje ljude i uz to ima i sve što dobar župan treba imati – znanje, dobre ideje, viziju razvoja i sluh za potrebe i interese građana. Ako se slažete s nama, 19.5. na glasačkom listiću za župana zaokružite broj 3. (Jelena Krpan)

| Broj posjeta: 773 |

Želite li komentirati? Objava: "Sučeljavanje župana PGŽ: Hrvoje Maračić pokazao kako se to radi!"

Imate li komentar?