Siniša Mitag, kandidat laburista za Bjelovarsko-bilogorskog župana

Kandidat Hrvatskih laburista – Stranke rada za bjelovarsko-bilogorskog župana na predstojećim lokalnim izborima biti će Siniša Mitag, a njegovi zamjenici Andrej Antolić i Neda Lesar. Govoreći o razlozima zašto je prihvatio kandidaturu Siniša Mitag rekao je kako više ne želi biti samo nijemi promatrač nečije bahatosti, samovolje i nezadovoljavanja potreba onih zbog kojih su izabrani.

Također se pitao da li su unazađena i potpuno uništena mljekarska i mesoprerađivačka industrija, te dovedeni do ruba opstojnosti poljoprivrednici koji proizvodnjom su vezani na te djelatnosti.

Laburisti će se boriti da se ljudima vrati pravo na rad i dostojanstvo, a kako bi to uspjeli županija prije svega mora postati servis za rješavanje problema građana, a ne servis za provođenje stranačkog nepotizma. Također intenzivirati će odnose s udrugama građanskog društva i na taj način steći bolji uvid u probleme i potrebe građana.

Naglasili su kako županija posjeduje značajne prirodne resurse, ali da s njima nije bilo odgovornog i planskog upravljanja Najveće razvojne potencijale vide u razvoju metaloprerađivačke i drvne industrije, te kako se pod hitno mora zaustaviti propadanje kapaciteta za preradu drveta jer županija umjesto što postaje sirovinska baza za razvoj ovih industrija u drugim županijama mora iskoristiti svoje resurse za svoj razvoj i opće dobro županije. Kao temeljno gospodarsko opredjeljenje vide poljoprivredu jer kako kažu većina stanovništva se ipak bavi poljoprivredom.

Više: http://www.bjelovar.info/index.php/politicka_scena/hrvatski_laburisti_stranka_rada_predstavili_svoje_kandidate_za_zhupana_i_za/

| Broj posjeta: 1.077 |

Želite li komentirati? Objava: "Siniša Mitag, kandidat laburista za Bjelovarsko-bilogorskog župana"

Imate li komentar?