Sakač i Medvedec kandidati za gradonačelnika i zamjenika Varaždinskih Toplica

Ogranak Hrvatskih laburista – Stranke rada Varaždinske Toplice odlučio je kandidirati Dragutina Sakača za gradonačelnika Varaždinskih Toplica, a Stanka Medvedeca za njegovog zamjenika koji će ujedno biti i nositelj liste za Gradsko vijeće.

U ožujku 2011. godine u Varaždinskim Toplicama osnovali smo ogranak Hrvatskih laburista-Stranke rada. Ideja za osnivanje ogranka nije došla sama od sebe i odjedanput. Niz je okolnosti utjecalo na takvu odluku. Opće nezadovoljstvo stanjem u kakvom se nalazi, i u kakvom se nalazila cijela država, pa tako i naš grad Varaždinske Toplice, svakodnevno prigovaranje i kritiziranje, osjećaj nemoći i nemogućnosti utjecanja na bilo što, a velikim dijelom vjera u predsjednika stranke Dragutina Lesara, razlog su našeg osnivanja i djelovanja – kažu laburisti Ogranka Varaždinske Toplice.

Također, kako ističu, ne žele više biti samo promatrači, već naprotiv žele dati svoj doprinos poboljšanju općeg stanja u društvu, građanima vratiti vjeru i pokazati da postoji netko drugačiji, da postoje oni koji će zajedno sa svojim timom, marljivim, stručnim, moralnim i poštenim radom i uz skromna materijalna sredstva pokrenuti njihov uspavani i zaboravljeni grad.

Ideju, planove i volju za rad imamo, a poštenim radom ćemo ostvariti sve što će donositi dobrobit građanima s područja grada Varaždinskih Toplica – poručuju svima.

Izvor: http://aktualno.hr/novosti/30543_Sakac+i+Medvedec+kandidati+za+gradonacelnika+i+zamjenika.html


Dragutin Sakač-Dugi

| Broj posjeta: 906 |

Želite li komentirati? Objava: "Sakač i Medvedec kandidati za gradonačelnika i zamjenika Varaždinskih Toplica"

Imate li komentar?