Porečki laburisti: Vratiti poštenje i povjerenje

Porečki ogranak Hrvatski laburista-Stranke rada predstavio je nedavno svoju izbornu listu za porečko Gradsko vijeće. Nositelj je 32- godišnji ekonomist Danijel Ralić, a prema riječima predsjednika ogranka Damira Balje, uz njega su ljudi od kojih se velika većina dosad nije bavila politikom, no odlučila je preuzeti odgovornost i poboljšati kvalitetu života u svojoj zajednici. Istaknuli su i da je prisutno 42 posto žena.

Odlučio sam se kandidirati za Vijeće jer želim služiti interesima građana, ugraditi u rad Vijeća njihove prijedloge i mišljenja, omogućiti konkretan odgovor na svaki njihov upit. Želim vratiti poštenje i povjerenje u gradsku upravu, a prvi zadatak će mi biti konsolidirati gradski proračun i odgovorno upravljati gradskim novcem. Nikome neću obećati da ću ga zaposliti ni da ću umjesto njega platiti račune, jer to i ne mogu ostvariti. Ali mogu obećati da ću raditi za opći interes svih, a ne pojedinaca, rekao je Ralić.

Uz Ralića su na listi Mihael Hanižar, Miledi Žužić, Denis Plačko, Tomislav Bičanić, Đurđa Obadić, Ružica Dekovič, Stojan Tolić, Suzana Benc, Mato Lončarić, Aleksandar Nerlović, Željka Obadič, Toni Radovčić, Marjana Hanižar, Dean Jelavić, Dragutin Grošić i Mara Tolić. (K. FLEGAR)

Izvor: http://www.glasistre.hr/vijesti/pula_istra/porecki-laburisti-vratiti-postenje-i-povjerenje-394574

| Broj posjeta: 570 |

Želite li komentirati? Objava: "Porečki laburisti: Vratiti poštenje i povjerenje"

Imate li komentar?