Pecnik: Zlo nikad nikome nije donijelo dobro! (video)

OSIJEK, 17. veljače – Kandidat Hrvatskih laburista za osječkoga gradonačelnika Jaroslav Pecnik izjavio je danas da ni prije ni poslije izbora, bez obzira na rezultate, Laburisti neće sklapati nikakve koalicije, saveze ili sporazume s HDSSB-om i pozvao je čelnike oporbenih stranaka i njihove gradonačelničke kandidate da se pred javnoću također obvežu da neće koalirati s HDSSB-om, ni prije ni poslije izbora.

Na konferenciji za novinare Pecnik je ustvrdio da su HDSSB i njihovi čelnici glavni promotori materijalne i duhovne devastacije grada i da su odgovorni za gospodarsku stagnaciju i političku izolaciju regije.

“Gotovo svi čelnici oporbenih stranaka i njihovi gradonačelnički kandidati također govore da je HDSSB krivac za ovo što se događa u Osijeku te da je grad talac politike jednog čovjeka i jedne stranke. Pozivamo ih da se i oni pred javnosti obvežu da, javno ni tajno, neće surađivati ni koalirati, s HDSSB-om, bez obzira na izborne rezultate”, poručio je Pecnik.

Ocijenio je kako je to jedini način da se prestane s praksom koja je Osijek dovela do gospodarskog kolapsa te da “surađivati s HDSSB-om znači participirati u zlu, a zlo nikada nikome nije donijelo niti će donijeti dobro”.

To bi konačno trebalo shvatiti i u Hrvatskoj narodnoj stranci (HNS), koja i danas u gradu obnaša vlast u koaliciji s HDSSB-om, a istodobno glumi oporbu, jer je formirala predizbornu koaliciju s SDP-om i HSU-om, kazao je Pecnik.

Ustvrdio je kako se “ne može u isto vrijeme biti oporba i vlast” te da, ako se s time nastavi, “to zove politika licemjerja”.

Glas za Laburiste neće biti glas za neprincipijelne koalicije s HDSSB-om, ili neke druge takve koalicije, već za program i ideje te stranke, rekao je Pecnik.

Izvor: http://www.politikaplus.com/novost/73089/pecnik-pozvao-stranke-da-ne-koaliraju-s-hdssb-om-zlo-nikad-nikome-nije-donijelo-dobro

| Broj posjeta: 920 |

1 komentar u "Pecnik: Zlo nikad nikome nije donijelo dobro! (video)"

  1. Točno!
    Ali na žalost je dobro ponekad nekima donijelo zlo!

    [rjk]

Imate li komentar?