Završena akcija laburisti po Gorskom kotaru

Iako su temperature pale ispod ništice, a jutarnji mrazevi ne popuštaju do noći, ogranak Delnice završio je sa zacrtanim planom i obišao sve lokalne samouprave u Gorskom kotaru.

Prošle nedjelje 13.11.2011.g. posjetili smo najmanju općinu Brod Moravice i svojom pojavom iznenadili mještane koji su navikli da u tom kraju stoluje HDZ. Bilo im je čudno da jedna nova, mlada stranka ima drskosti pojaviti se među njima i predstaviti svoj program i sebe. Bilo je simpatiziranja, ali i negodovanja što smo se tamo pojavili. Zato nam je bilo drago što smo pokazali da imamo volje, snage i petlje doći pokazati da ima onih koji nisu isti jer su Laburisti.

Ovu nedjelju 20.11.2011.g. podijeljeni u grupe predstavili smo se Mrkoplju i Lokvama, a zatim svi zajedno završili u Fužinama. U Lokvama ljudi ogorčeni na lokalne političare koji ne mogu stvoriti kvorum i koji se baš ni u čemu ne mogu dogovoriti, sa velikim su simpatijama prilazili i prihvaćali naše programe. Nezadovoljni ovima i onima podržali su naš stav i pružali palac gore za Laburiste.

Mrkopaljce, inače desnije orijentirane, skeptične prema promjenama, iznenadili smo našom spremnosti da ih saslušamo i popričamo s njima. Osupnuti našom susretljivošću, konstatirali su da imamo puno pravo nadati se dobrom rezultatu ako su svi Laburisti poput nas. Uvjerili smo ih da je to tako.

Bingo je bio u Fužinama, gdje smo podijelili velik broj stranačkog materijala, kako domaćim stanovnicima tako i njihovim gostima. Potpisano je i nekoliko pristupnica što je bio šlag na torti naše akcije „Laburisti po gorskom kotaru“. (NP)

| Broj posjeta: 744 |

Želite li komentirati? Objava: "Završena akcija laburisti po Gorskom kotaru"

Imate li komentar?