Slavonski Brod: Trpi li Grad zbog tržnice?

Iako ju je lijepo vidjeti i priznati da već sada lijepo izgleda, postavlja se pitanje koliko građani zapravo plaćaju potrošačku košaricu na SB tržnici? Jer, osim voća i povrća, građani će morati platiti, doduše iz Proračuna grada, dodatna ulaganja u tržnicu, a sredstva su mogla otići za neke druge potrebe. Tko je odgovoran za probijanje planiranih troškova? Gradonačelnik?

Svima je već znana odluka Gradskog vijeća da će se iz proračuna Grada za Tržnicu plaćati tri puta, u tri godine po 2 000 000,00 kuna. A stvarni troškovi izgradne premašuju 10 000 000,00 kuna.

Štedi li Grad na povremenim isključivanjima javne rasvjete (o čemu nam javljaju naši sugrađani iz pojedinih dijelova grada), na grijanju u Sportskoj dvorani Vijuš gdje naša djeca vježbaju gimnastiku u prostorima koji se ne griju, ili na čišćenju gradskih ulica (koje ni tjedan dana nakon padanja snijega, kada su snimljene ove fotografije, nisu očišćene) dovodeći u pitanje zdravlje i sigurnost naših sugrađana? Ili se, pak, štedi neplaćanjem našim sugrađanima u rokovima predviđenim u Zakonu o financijskom poslovanju i predstečajnoj nagodbi?

Iako su naši sugrađani odavno zaslužili ovakvu tržnicu, nisu zaslužili biti i kažnjeni zbog nje.

Hrvatski laburisti-Stranka rada

Ogranak Slavonski Brod

| Broj posjeta: 839 |

Želite li komentirati? Objava: "Slavonski Brod: Trpi li Grad zbog tržnice?"

Imate li komentar?