Sisački Laburisti predali HŽPP-u peticiju za brzi vlak Sisak-Zagreb

Sisački Laburisti u utorak 26. listopada su u Zagrebu predali HŽPP-u peticiju Siščana i putnika za uspostavom brze željezničke linije Sisak-Zagreb.

Tijekom manje od tjedan dana koliko je trajala akcija, prikupljeno je preko tisuću potpisa kojima su se građani i putnici jasno očitovali o nužnosti uvođenja brzog vlaka, kako za potrebe radnika tako i studenata te svih ostalih koji svakodnevno putuju u Zagreb.

Podsjećamo, priopćenjem od 1. kolovoza usprotivili smo se ukidanju vlaka koji iz Zagreba za Sisak polazi u 20:51 sati te zahtijevali uvođenje brze željezničke linije između ova dva grada. Večernji vlak nije ukinut, a ujedno se nadamo kako će i naš zahtjev za uvođenjem brzog vlaka naići na razumijevanje HŽ-a i biti ostvaren već prilikom određivanja reda vožnje za sljedeću godinu, osuvremenjujući na taj način željezničku povezanost dijelova Hrvatske na zadovoljstvo korisnika usluga, građana i gospodarstvenika.

O ovoj peticiji obavijestit ćemo i Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture od kojeg očekujemo apsolutnu potporu po pitanju bržeg i kvalitetnijeg povezivanja Siska s ostalim dijelovima Hrvatske.

Laburisti Siska

| Broj posjeta: 473 |

Želite li komentirati? Objava: "Sisački Laburisti predali HŽPP-u peticiju za brzi vlak Sisak-Zagreb"

Imate li komentar?