S poljoprivrednicima i obrtnicima u Čazmi

Hrvatski laburisti ogranka Čazme kroz devet su mjeseci rada proveli brojne akcije, što sa štandovima što donatorske. Kako nismo ovisili o ničijim torbama, crnim fondovima i provizijama, sve smo napravili isključivo pomoću naših članova i brojnih građana.

I tako smo za zadnji tjedan prije izbora, odlučili okupiti sve članove zajedno na druženje, pozvati razne obrtnike i poljoprivrednike, da se svi još jednom upoznaju sa našim programom i upoznaju naš rad i zalaganje za radnika.

Pripremili smo ugodno atmosferu u lovačkom domu, uz večeru i muziku. To nam je i uspjelo, odazvalo se puno članova, razni obrtnici i poljoprivrednici, a također i razni gosti za područja druge izborne jedinice. Atmosfera je bila odlična, svi smo se opustili i na trenutke zaboravili da nas sve zajedno spaja politika.

Ovim postupkom smo pokazali o kakvoj se stranci radi, koji su nam ciljevi, te smo se ujedno i zahvalili svim članovima, simpatizerima i građanima što nas podržavaju i što nam pomažu u radu na razne načine.

Naravno, za uzvrat očekujemo samo jedno od svih njih – a to je glas 4. prosinca 2011., jer glas za laburiste je spašen glas! (TD)

| Broj posjeta: 555 |

Želite li komentirati? Objava: "S poljoprivrednicima i obrtnicima u Čazmi"

Imate li komentar?