Radni sastanak s laburistima Zagrebačke županije

U tribini grada Zagreba 5. je travnja predsjednik stranke Dragutin Lesar održao prvi u nizu radnih sastanaka s članovima Izvršnih odbora ogranaka i podružnice Hrvatskih laburista – Stranke rada Zagrebačke županije. Sastanku su nazočili i povjerenici budućih ogranaka općina i gradova.

U dvosatnom izlaganju Lesar je iznio niz vrlo korisnih uputa, informacija, pitanja i odgovora glede predstojećih lokanih izbora, koji će se održati u svibnju 2013. godine.

Djelovanje, rad lokalne samouprave, te način i modaliteti izbora u županiji, općinama i gradovima, bili su samo jedna od tema u kojima su članovi aktivno sudjelovali, postavljajući pitanja ali i davajući odgovore.

Istovremeno sa lokalnim izborima, održavaju se izbori za zastupnike iz Republike Hrvatske u Europski parlament. Prezentiran nam je način glasovanja i provedba istih.

Kako bi na lokalnim izborima potvrdili odličan rezultat sa parlamentarnih izbora, predstoji nam puno edukativnog i praktičnog rada. U tom smjeru, 21. travnja održati će se Radionica sa polaznicima iz podružnice Zagrebačke županije, kojom će ravnati profesionalni stručni tim. (DH)

| Broj posjeta: 1.019 |

Želite li komentirati? Objava: "Radni sastanak s laburistima Zagrebačke županije"

Imate li komentar?