Pregled tjednih aktivnosti Hrvatskih laburista diljem Hrvatske (foto)

Sve veći porast popularnosti i prepoznatljivosti naše stranke ne bi bio moguć bez naših vrijednih aktivistkinja i aktivista koji redovno provode niz zanimljivih akcija diljem Hrvatske. Nakon vrlo aktivnih prošlih, i ovaj je vikend obilježilo niz događaja o čemu više informacija donosimo u nastavku.

i mi smo ovdje - hrvatski laburisti
Kaštela

Kaštela – U Kaštelima je u subotu 4. prosinca provedena akcija druženja s građanima. “Dijelili smo mandarine i ‘plave kuverte’ koje su izazvale vrlo zanimljive reakcije građana. Neki su čak priznali da su davali kuverte liječnicima, javnim radnicima – kad su trebali neke usluge. Čak smo nosili mandarine i kuverte u obližnje dućane i razgovarali sa radnicima čije su reakcije su bile izvrsne.” – kaže Jadran Periša, predsjednik kaštelanskog ogranka.

i mi smo ovdje - hrvatski laburisti

Trogir – Prohladno subotnje jutro trogirski laburisti proveli su sa građanima. Dijelile su se mandarine i letci, ugodno se čavrljalo s građanima i potencijalnim članovima. U akciji su sudjelovali: Anica Podrožić, Sanja Kovačević, Nikola Korčulanin, Mirko Žižak i Lina Bujas. Predsjednica trogirskog ogranka Lina Bujas za slijedeće dane najavljuje akciju u kojoj će sugrađane počastiti toplim, mirisnim fritulama iz kuhinje kuharice Sanje. “Pridružite nam se Trogirani, kažite nam vaše probleme i pomozite da zajedno, ujedinjeni u snažnu laburističku stranku, gradimo pravednije društvo po mjeri hrvatskog radnika.” – stoji u priopćenju ogranka.

i mi smo ovdje - hrvatski laburisti
Okretište tramvaja u Dubravi

Dubrava (Zagreb) – Akcija je započela u 9 sati darivanjem građana mandarinama i jabukama. Na mjestu akcije imali smo 150 kg voća kojeg smo stavljali u male prozirne vrećice sa našom pristupnicom i letkom. Naši članovi ogranka animirali su građane na zabavan i profesionalan način na samom štandu, upoznavajući ih istovremeno sa programom i djelovanjem Hrvatskih laburista-Stranke rada.
Drugi dio članova obilazio je zaposlene u okolnim pekarnicama, trafikama, autobusnim stajalištima… Do 13 sati podijeljeno je oko 450 paketića (150 kg) voća i isto toliko pristupnica i letaka, a nije zanemariv ni broj trenutno potpisanih pristupnica. Bilo je zanimljivo, konstruktivno i poučno.
Zahvaljujemo svim građanima koji su pokazali interes i pružili podršku Hrvatskim laburistima-Stranci rada, te se svim članovima ogranka gornja Dubrava koji su svojim djelovanjem pridonijeli da ova akcija još više približi djelovanje Hrvatskih laburista svim građanima.

>> Galerija svih fotografija

| Broj posjeta: 2.015 |

Želite li komentirati? Objava: "Pregled tjednih aktivnosti Hrvatskih laburista diljem Hrvatske (foto)"

Imate li komentar?