Posjet Predsjedništva Hrvatskih laburista Međimurskoj županiji

U radni posjet Laburistima Međimurske županije ove subote 18. lipnja, došli su Tajnik stranke, Dubravko Malešević, i član Predsjedništva, Dr. Stipe Drmić. Krenuvši iz Čakovca na naš „Tour De Međimurje“ (ili ti ga obilazak Međimurja – ali ne Vinskom cestom), oko 9 sati pojavili smo se na štandu u Murskom Središću. Nakon druženja sa građanima i našim članovima (te ubacivanjem finih vrućih domaćih klipića za dobro jutro), nastavili smo vožnju do Nedelišća.

Također, u ugodnom druženju na štandu Hrvatskih laburista i okrijepu naših članica, koje su usprkos popodnevnoj šihti i cijelojutarnjem angažmanu ipak pronašli vremena i za ispeći dvije – tri vrste kolača, od kojih neznaš koji je bolji. Kako vrijeme brzo leti, pa se bližilo 10 sati, morali smo krenuti dalje. Jer, ostali bi i duže, ali vrijeme nije dozvoljavalo. Kratka stanka na čakovečkom trgu “kod vure”, gdje smo i u 10:30 odradili PRESS konferenciju, te nakon nje nastavili dalje put Preloga.

U Čakovcu vruće i sparno, a naši članovi ko stijene – ništa ih ne može omesti u ostvarenju cilja. I u Prelogu puno Laburista, a još više prikupljenih potpisa, i kao i kod svih VELIKI osmijeh na licu uz poruku “nije nam vruće i nismo žedni”, jer ovo se radi iz SRCA i DUŠE. Bližilo se podne, a točno u podne trebalo je biti u Donjem Kraljevcu na radnom sastanku.

Sastanak u velikom društvu potrajao je i do 14:00 sati uz malo „kalorijskih“ specijaliteta, naravno opet domaćih. Teško je bilo i nakon nekoliko krugova reći ne finih slasticama i delicijama. Na kraju po dobrom starom međimurskom običaju našim dragim gostima zaželjeli smo sretan put u Zagreb uz naravno malo domaće kapljice. I vidjeli smo da se opet žele vratiti k nama i to što prije.

Pa dođite opet, jer u “malom lepom Međimurju” svi su dobrodošli.

I na kraju zahvala standarnoj ekipi Laburista Međimurja na uloženom trudu i dobroj volji, jer bili ste i danas na ponos naše podružnice.

HVALA VAM !!

Rajko Bulat – Moljac

Izvor: http://www.laburisti-medjimurje.com/modules/news/article.php?storyid=212

| Broj posjeta: 968 |

Želite li komentirati? Objava: "Posjet Predsjedništva Hrvatskih laburista Međimurskoj županiji"

Imate li komentar?