Osnovana Zadarska podružnica (video)

Članice i članovi zadarskoga, benkovačkog i biogradskog ogranka Hrvatskih laburista – Stranke rada, 22. listopada 2012. u svojim prostorijama u Zadru, održali skupštinu prilikom koje je uz potreban kvorum osnovana županijska podružnica stranke.

Za predsjednika podružnice većinom je glasova izabran Drago Čulina koji od ranije obnaša dužnost predsjednika zadarskog ogranka.

Uz predsjednika je izabran i Izvršni odbor podružnice kojeg uz predsjednika čine tajnik i troje članova, po jedan iz svakog od do sada utemeljenih ogranaka. Za tajnika je izabran Jakov Krolo iz zadarskog ogranka, dok su za članove Izvršnog odbora izabrani Toni Franić iz biogradskog, Anita Talapka Berghaus iz benkovačkog i Ivica Klanac iz zadarskog ogranka stranke.

Sve nazočne članove zadarske podružnice pozdravio je i saborski zastupnik Hrvatskih laburista Nikola Vuljanić. On je zajedno s predsjednikom zadarskog ogranka stranke Dragom Čulinom, još jednom ustvrdio kako će Hrvatski laburisti na sljedećim lokalnim izborima izaći kao samostalna stranka i kako se ne razmišlja o koaliranju s bilo kojom drugom političkom opcijom.

Hrvatski laburisti – Stranka rada, zadarska podružnica
Jakov Krolo, tajnik

| Broj posjeta: 1.123 |

2 komentara u "Osnovana Zadarska podružnica (video)"

 1. Drage kolege, čestitke za Podružnicu i puno vijećničkih i skupštinskih mjesta vam želimo!

  Sad su se naše 3 dalamtinske podružnice povezale, nadamo se da će uskoro i četvrta, pa će laburisti premrežiti Dalmaciju 🙂

  Ogranak Trogir,

  Anica Bodrožić

 2. Dalmacija se vraća sebi kao tradicionalnoj jezgri radničkog pokreta u Hrvatskoj.

  Kao stanovnik jedne druge radničke mikrolokacije, vjerovao sam da “lijevi” duh Dalmacije stalno tinja i sretan sam da su Hrvatski laburisti – Stranka rada bili vjetar koji je taj žar razbuktao u novi plamen.

  Puno uspjeha u radu želi vam,

  Romano Krauth
  Ogranak Trnje
  Podružnica Zagreb

Imate li komentar?