Osnovan ogranak u Petrinji

Dana 19. travnja osnovan je ogranak Hrvatskih laburista u Petrinji. Osnivačkoj skupštini nazočili su predsjednici ogranka Siska i Kutine, te predsjednik Podružnice Sisačko-moslavačke županije i saborski zastupnik Mladen Novak.

Za predsjednika ogranka izabran je dosadašnji povjerenik Željko Tačković, za tajnicu Sanja Jelić, te za članove Izvršnog odbora Anđelko Jelić, Boris Komljen i Josip Tadić.

Svi članovi skupštine izrazili su želju i volju da nastave sa aktivnim radom kako bi na lokalne izbore izašli sa određenim programom i osnaženi brojnošću. Riječi potpore izrazili su nam i prisutni gosti. Skupština je završila riječima zahvale novoizabranog presjednika ogranka na potpori i željama za uspješnim radom. (DZ)

| Broj posjeta: 1.286 |

1 komentar u "Osnovan ogranak u Petrinji"

  1. Mi vas gledamo! Što je najvažnije pratimo poteze usmjerene prema boljitku.Teško je odstraniti nezdravo tkivo iz organizma zvan DRŽAVA.Kako to postići je upravo lesarsko – laserska opservacija. Mi kao porezni obveznici vjerojatno imamo pravo pitati gdije se troši naš novac i dali je usmjeren u pravom pravcu – zato gospodo zapitajte se svaki tjedan što sam ja to učinio prije vikenda. Na nama građanima je da izvršavamo ono što ste vi kao izabrani ZACRTALI – programom!Tona

Imate li komentar?