Osnovan ogranak Tisno

U prostorijama Društvenog doma u Tisnom, u nedjelju 9. prosinca 2012., održana je osnivačka skupština i osnovan je ogranak Hrvatskih laburista – Stranke rada za područije općine Tisno. Hrvatski laburisti sada imaju ukupno četiri ogranka u Šibensko-kninskoj županiji.

Na osnivačkoj skupštini izabrani su: Ante Marača za predsjednika, Dušan Stegić za tajnika te članovi Izvršnog odbora Vuk-Branko Vlajčić, Katarina Perina i Denis Obratov.

Osnivačkoj skupštini nazočio je i predsjednik podružnice Predrag Kuvač koji je čestitao izabranom vodstvu ali i svim članovima. Kuvač je izrazio uvjerenje da će laburisti u Tisnom vrlo brzo pokazati svoje sposobnosti i spremnost za odgovoran rad unutar svoje sredine i za korist svih građana. Najavio je i osnivanje novih ogranaka jer se i u drugim općinama značajan broj ponajviše mladih i obrazovanih ljudi učlanjuje u Laburiste i spremno je raditi za dobrobit svih građana.

Na kraju skupštine prisutnima se obratio predsjednik ogranka Ante Marača koji je zahvalio na ukazanom povjerenju te je u kratkim crtama iznio plan rada ogranka. Prioriteti su priprema za lokalne izbore i povećanje broja članstva kako u ogranku Tisno tako i u drugim općinama i gradovima. (Predrag Kuvač)

| Broj posjeta: 1.251 |

Želite li komentirati? Objava: "Osnovan ogranak Tisno"

Imate li komentar?